Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Camouflage

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 206

Zaslať odkaz
3.3.2009 o 13:12   /  # 46

maly OT….je nejaky e-shop s trickami Camouflage ci mi zostava len ebay? thx

Signatúra 

Petruška: “Ja som proti spoločnosti, spoločnosť je proti vyje.anemu mne”

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
3.3.2009 o 14:05   /  # 47

A iný offtopic - nemali Camouflage aspoň nejaké škandáliky, drogy, rozvody a tak? Či sú to slušní chlapci? grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Moderátor
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
4.3.2009 o 10:32   /  # 48
DevotoM - 3.3.2009 o 13:12

maly OT….je nejaky e-shop s trickami Camouflage ci mi zostava len ebay? thx

niekedy mali na svojom starom webe na predaj tricka teraz po vydani “Live in Dresden” sa ich web zmenil a vela veci “vypadlo”, cize asi ti ostava iba ten ebay :-( alebo este napisat na management, kontakt je na ich webe http://www.camouflage-music.com

Signatúra 

electrowired / Collection

Ikona

Zaslať odkaz
4.3.2009 o 10:36   /  # 49
Substance242 - 3.3.2009 o 14:05

A iný offtopic - nemali Camouflage aspoň nejaké škandáliky, drogy, rozvody a tak? Či sú to slušní chlapci? grin

nieco sa mozno udialo ale nie v takej miere ako u DM alebo inych Mamutov Pop Music, tym ze ich az tak nepohltil hudobny priemysel a biznis s tym spojeny, tak sa vela o ich preslapoch nevie. V podstate posobia ako “slusaci” ale urcite maju aj oni nejake tie “rozky” ktore z casu nacas vystrkuju LOL

Signatúra 

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
11.7.2009 o 12:28   /  # 50

Konečne si nahlas púšťam z DVD Live in Dresden s DTS zvukom, dósť dobré! Aj keď je to len taký “malý” koncert. grin

Edit: A klipy z prvého albumu (DVD 2) aké agitované, politické, zaujímavé.

Ikona

Zaslať odkaz
13.7.2009 o 8:09   /  # 51

Pre mna osobne je DVD edicia Live in Dresden VYBORNA! Ja som spokojny aj so zvukom aj so strihom a tiez s bonusmi na DVD, dufam ze aj reedicia albumu SPICE CRACKERS bude stat za to, aj ked doteraz rozmyslam preco prave tento album bude remastrovany do 5.1, jedine co ma napada je to, ze je asi najelekrickejsi (najviac elektro zvukov) zo vsetkych, ale mozno sa mylim grin

Signatúra 

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 7

Zaslať odkaz
31.7.2009 o 21:25   /  # 52

U remastru Spice Crackers to nevidim hned na 5.1 ale kazdopadne prijemnej kalkul,kterej me dost potesil.Drive spatne shanitelne album i na strankach cam se konecne dostane mezi lidi,a hned komplet s bonusy ,proste parada.Vzdy jsem byl odsuzovan od kamosu ze mam tohle album jedno z nejradsi,miluju jeho chladnou elektroniku,odkazy k kratwerku,vesmiru.A potom co DM vydali svoje vesmirny cd,je ten nejlepsi cas ho vycistit a ukazat ze svuj Universe CAM vydali uz v roce 1995’.

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 40

Zaslať odkaz
2.8.2009 o 10:49   /  # 53

No vdaka tejto debate zistujem ze CAMU maju vonku live nahravku ofic? Coze? To musim ihned mat. Ako je mozne ze mi to uniklo?

Signatúra 

I’m talking to you now
the fire still burns
whatever you do now
the world still turns

Ikona

Zaslať odkaz
2.8.2009 o 21:04   /  # 54

Jo, a je dosť dobrá, tri disky v jednej krabičke, to sa oplatí! grin

A vytiahol som si hudby z DVD menu a mám dve ako SMS a hovor zvonenie. Potom mám tu pieseň furt v hlave. grin

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 7

Zaslať odkaz
3.8.2009 o 17:51   /  # 55

v Bontonlandu za 420.parada LOL  http://www.bontonland.cz/film/hudebnivideo/Camouflage-Live-in-Dresden-CD2DVD-588918.html

Ikona

Zaslať odkaz
8.8.2009 o 22:10   /  # 56

hmm, tak to je fakt peckova cena… u nas som to nasiel za najnizsiu cenu TU

Signatúra 

Aktívni užívatelia:  Jarik, puxo, radoo

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]