Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

RECOIL

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
4.9.2011 o 9:52   /  # 136

ano, mate to v aktualnom článku wink

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 24

Zaslať odkaz
13.11.2011 o 15:36   /  # 137

http://www.youtube.com/watch?v=ebppvoBlK_E

Neviem či to tu už je ale toto ma baví,takuto nejaku temnú elektroniku by som chcel od alana. Aby to nehral len na vystupeniach,ale toto od neho ocakávam na normálnom albume,lebo posledný subhuman akosi pre mna nieje pocuvatelný.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
20.12.2011 o 18:23   /  # 138

Sonoio (Alessandro Cortini z Nine Inch Nails) vydal free remixový digitálny album kde je aj remix od Alana Wildera “NON (RED) digital download\03 Minutes - Alan Wilder - expansion mix.mp3” - ešte som nepočul, updatnem potom tento príspevok.

http://www.sonoio.org/ (zadať e-mail, príde link)

Pozerám že je tam aj od Telefon Tel Aviv? Nevedel som, že po skvelom “Immolate” a úmrtiu polovice dua ešte niečo robia, resp. robí, vypočujem.

Update: Telefon Tel Aviv super (posledný album je tiež taký dobrý), Alan fajn ale tá istá “uninspired” šablóna akú sme už počuli viackrát. Ostatné fajn, potrebujem viac času. Všetky mixy sú ale dosť dobré! Ian Curtis?

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
29.12.2011 o 12:51   /  # 139

Počúvam Alanove remixy, a vidím to takto:

1. Nitzer Ebb
2. Sonoio
3. Depeche Mode

Samozrejme na nejakom poradí nezáleží, ale pripadá mi zvláštne, že práve ten od DM je u mňa až na treťom mieste - viem že Alan to robil niekde na vidieku na laptope grin, ale aj tak, tá pieseň nie je dosť dobrá už v základe. Je pekná, remix je super, ale nie je to dosť dobré, na DM nie.

Vaše poradie? Poďme, chcem názory, chcem hádky, bojujte! grin

Edit: Ale niečo som sa od Alana (aj na DM albumoch) naučil - ak máš super stopu, sláčiky, bicie, nechaj si ju až na koniec. grin

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 7

Zaslať odkaz
14.1.2012 o 11:27   /  # 140

One, nemate niekto na predaj Selected 3xCD 1x DVD box BXMUTEL17 v perfektnom stave?

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 7

Zaslať odkaz
21.1.2012 o 23:16   /  # 141

Substance242: no na to poradie by som asi siel vdaka komplikovanosti a prerabke asi ze SONOIO a DM a NE su dost koncepciou podobne.. tazko povedat smile ale asi 2 DM a posledne NE.. fakt sa neviem rozhodnut, v kazdom pripade dobre to je urobene u vsetkych troch..

Aktívni užívatelia:  Jarik, puxo, radoo

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]