Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

RECOIL

HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 200

Zaslať odkaz
7.5.2010 o 20:21   /  # 76
Paloq2 - 6.5.2010 o 20:34

Ešte stále sa nevie aká hudba bude na cd3 exclusive music ????

Nejako je okolo toho vydania ticho. Zvlast ked uz snad na buduci tyzden by boxy mohli byt rozposielane.

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 23

Zaslať odkaz
30.5.2010 o 19:11   /  # 77

Alan poskytol rozhovor slovenskej hudobnej stanici Musiq1

http://www.youtube.com/watch?v=e4VFe6p9nNw

HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 200

Zaslať odkaz
24.6.2010 o 1:08   /  # 78

Dnes som konecne obdrzal Recoil Selected box. Katalogove cislo BXMUTEL17 a moje cislo je 0267.
Velmi som sa potesil ked mi manzelka volala do prace ze mi prisiel balik. Ale nadsenie trochu odpadlo ked mi povedala ze balik priniesol nas postar. Takze nie specialny kurier ale len registrovana posta. Za to ze pytaju take peniaze za postovne to mali roznasat osobne. Nastastie ja som mal postovne zadarmo - pouzil som kupon ktory mi mutebank ponukol za clenstvo. Moje dalsie sklamanie prislo hned ako som chytil box do ruk. Ten hrkotavy zvuk je to najhorsie co nikto nechce zazit ked dostane CD postou. “Deluxe” box neviem preco sa nazyva deluxe, je cierna kartonova krabica a kartonove su aj misky na disky. Sice drziak na CD je z plastu, ale disky v nom ktovieako nedrzia. Ten hrkotavy zvuk sposobilo DVD volne lietajuce v boxe. Zatial nehrane a uz je na nom jeden velky scratch.
Dalsiu pripomienku mam k bookletom. To kto vymyslel robit booklety takmer takej istej velkosti ako samotny box? Ked ich chcem vybrat a nepokrcit tak musim skatulu obratit hore nohami. A dufal som ze papier tiez bude kvalitnejsi a nie aby som listoval v rukaviciach ked nechcem nechavat daktyloskopicke stopy.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 317

Zaslať odkaz
25.6.2010 o 13:32   /  # 79

Ty létající CD/DVD se (dle mého názoru) zřejmě budou řešit, je více lidí kteří takto obdrželi svou zásilku..

Pokud budu něco vědět, tak se tady ozvu grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 503

Zaslať odkaz
3.9.2010 o 14:42   /  # 80

12/03/10   Bratislava   Majestic Music Club   Slovakia ?

http://blog.recoil.co.uk/events/

HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 17

Zaslať odkaz
17.9.2010 o 10:10   /  # 81

Este nie je znama cena listkov na Recoil v Bratislave?
Rad by som si Recoila vypocul na zivo este raz, aj ked je to hrozna nuda. Ale predpokladam, ze “nanazrana” Bratislava si za koncert vypyta viac nez 20 eur, som zvedavy. Myslim si, ze dj sety ako taketo by mali stat max. do 15 eur teda v tom pripade ak pochadza z dielne znacky depeche mode, inak menej.

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 34

Zaslať odkaz
3.10.2010 o 9:43   /  # 82

A neviete náhodou kedy a ako príde Alan do Bratislavy a či tam bude ubytovaný? Myslíte, že bude možné nejako získať podpis aj na akcii?

HodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
4.10.2010 o 10:32   /  # 83

Podla mna podpis nebude problem, bude tam mat odstaveny rover okolo 17 a po skonceni, ked si zbali svoj mp3 player, nasadne hned do auta, skor nez ostatni vyjdu von, a hned pojde do budapesti…podla mna

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 96

Zaslať odkaz
4.10.2010 o 19:23   /  # 84

ked si zbali svoj mp3 player

tongue wink paradotta…pustiť mp3 a zarobiť ťažké peňáááze…dobre to je vymyslené  cool smirk

Signatúra 

Filozofia je permanentné a ako vždy aj márne úsilie povedať to, čo sa vlastne nedá povedať.
Theodor Adorno

HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 21

Zaslať odkaz
5.10.2010 o 12:39   /  # 85
Celentano - 4.10.2010 o 10:32

Podla mna podpis nebude problem, bude tam mat odstaveny rover okolo 17 a po skonceni, ked si zbali svoj mp3 player, nasadne hned do auta, skor nez ostatni vyjdu von, a hned pojde do budapesti…podla mna

haha ty si kvalitne mimo.

Ikona
Počet príspevkov: 323

Zaslať odkaz
5.10.2010 o 14:25   /  # 86

tak ty si turbo mimo, že DJset…haha aspoň som sa pobavil trochu

Signatúra 

Praha 93-98-01-06-09-10, Blava 03-06-09, Pešť 06, Lipsko 06, Rotterdam 09, Lodž 010, Zágreb 010

HodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
5.10.2010 o 16:05   /  # 87
managero101 - 5.10.2010 o 14:25

Zrejme si nepochopil, a to je skoda, daj vediet bezodkladne akonahle sa Ti bude zdat zivot jednoduchsi a budes sa nazdavat, ze vsetkemu rozumies, potom si snad pokecat mozme, ale dovtedy zrejme vela casu prejde, tak si radsej nic neplanujme. Rozsir svoj obzor a prinut sa vidiet co ostatni prehliadaju. Nechaj zivot plynut, a dovol mu, nech Ti ukaze svet jeho ocami.

World in My Eyes parody iloveyoudm

Ikona
Počet príspevkov: 323

Zaslať odkaz
5.10.2010 o 16:45   /  # 88

?

Celentano - 5.10.2010 o 16:05
managero101 - 5.10.2010 o 14:25

Zrejme si nepochopil, a to je skoda, daj vediet bezodkladne akonahle sa Ti bude zdat zivot jednoduchsi a budes sa nazdavat, ze vsetkemu rozumies, potom si snad pokecat mozme, ale dovtedy zrejme vela casu prejde, tak si radsej nic neplanujme. Rozsir svoj obzor a prinut sa vidiet co ostatni prehliadaju. Nechaj zivot plynut, a dovol mu, nech Ti ukaze svet jeho ocami.

World in My Eyes parody iloveyoudm

Signatúra 

Praha 93-98-01-06-09-10, Blava 03-06-09, Pešť 06, Lipsko 06, Rotterdam 09, Lodž 010, Zágreb 010

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 34

Zaslať odkaz
5.10.2010 o 20:55   /  # 89
Dusan - 3.10.2010 o 9:43

A neviete náhodou kedy a ako príde Alan do Bratislavy a či tam bude ubytovaný? Myslíte, že bude možné nejako získať podpis aj na akcii?

Chlapci, tak ako podľa Vás s tým podpisom… Bude šanca ho od Alana v Blave získať?

Ikona
Počet príspevkov: 317

Zaslať odkaz
6.10.2010 o 0:01   /  # 90
Dusan - 5.10.2010 o 20:55
Dusan - 3.10.2010 o 9:43

Chlapci, tak ako podľa Vás s tým podpisom… Bude šanca ho od Alana v Blave získať?

Myslím, že na některých Events se během večera objevil mezi fanoušky grin

Aktívni užívatelia:  deepspace101

Počet registrovaných užívateľov: 2841, Celkový počet tém: 565, Celkový počet odpovedí: 15361

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]