Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

RECOIL

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
23.11.2010 o 20:51   /  # 91

na vystupenie F242 sa to zrkadlovkami len tak hemzilo. Security ta prehladali, fotak si drzal nad hlavou a islo sa. Aj sa vela filmovalo, vid youtube. Recoil ma vsak ineho organizatora, mozno to bude inak…

Ikona
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
28.11.2010 o 13:04   /  # 92

Alan v Dráždanoch

Obrázkové prílohy
SAM_1342.jpgSAM_1348.jpgSAM_1352.jpgSAM_1366.jpgSAM_1370.jpg
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 88

Zaslať odkaz
29.11.2010 o 17:53   /  # 93

Podle fotek to vypadá,že jsi stál za mnou.

Ikona
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
29.11.2010 o 18:57   /  # 94

za tebou myslím, že nie..stal som za tvojimi kamoškami a najbližší čech bol po mojej pravici cool smile

Zaslať odkaz
29.11.2010 o 20:55   /  # 95

Ten po tvé pravici jsem nebyl já.Stál jsem vedle holek před ním.my jsme byli ještě o den dřív v Berlíně.

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 21

Zaslať odkaz
29.11.2010 o 22:07   /  # 96

Chalani, ako sa vam podarilo odchytit Alana ? Ako sa moze uskutocnit taketo stretnutie ? To akoze prisiel medzi fans po koncerte ?

Zaslať odkaz
29.11.2010 o 22:10   /  # 97

Alan chvíli po koncertu přišel sám mezi lidi.Ochotně se podepisoval a nechal se s každým fotit.A byl tam tak dlouho,že se dostalo na všechny zájemce.

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 21

Zaslať odkaz
29.11.2010 o 22:17   /  # 98
petak2 - 29.11.2010 o 22:10

Alan chvíli po koncertu přišel sám mezi lidi.Ochotně se podepisoval a nechal se s každým fotit.A byl tam tak dlouho,že se dostalo na všechny zájemce.

To musela byt parada. Tesim sa s vami. Inac, toto sa v Blave asi nemoze stat, ale uvidime.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 561

Zaslať odkaz
2.12.2010 o 17:24   /  # 99

http://blog.recoil.co.uk/a-strange-hour-budapest-special-full-cinema-screening/

A Strange Hour bude zaznamenana smile

Signatúra 

“I can’t be everywhere, and they’ve banned human cloning.” (Gil Grissom)

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 1

Zaslať odkaz
2.12.2010 o 21:49   /  # 100

predam listok (skocilo mi do terminu nieco), cena 18 EUR, .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíš mať zapnutý JavaScript), trnava

HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 24

Zaslať odkaz
4.12.2010 o 1:50   /  # 101

Práve som prišiel z koncertu z blavy.Wilder bol fantastický, vlastne to bolo lepšie ako som čakal a hlavne som videl aký velký uspech mal u všetkých ktorý tam boli,proste bolo vidieť a počuť že to má ohromný úspech! Co sa týka predkapely tá sa mi tak nepáčila že som odišiel na pizzu a vrátil sa tesne pred alanom.Ked nastúpil Alan tak to bola úplne iná trieda ako predkapela alebo front. Neviem či mal ešte niekde až taký ohlas ako dnes v blave,pretože ludia dnes večer boli ( a teda aj ja smile ) fakt super.A ked do toho pustil zremixované skladby od DM tak sa radosť vo všetkých ešte viac vystupňovala. No proste samá chvála na všetko, takýto ohlas na jeho vystúpenia musia v alanovy prebudiť chuť na další album,alebo snád a na niečo viac.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
4.12.2010 o 4:13   /  # 102

Aj ja som doma, dodatočne ako obvykle premýšľam načo som na tej diaľnici tak riskoval… no nič, no (predbiehanie v ľavom menej upravenom pruhu, a hlavne prechod medzi nimi). Ale k veci… PARÁDA!

Páčili sa mi aj Autumnist, zo začiatku som mal pocit že je to niečo ako Archive s hosťujúcim Thomom Yorkom, čo je samozrejme pochvala. grin Bol som tiež rád že som videl kto čo hrá, zaujímavé že hráči na basgitaru sú vždy takí na pohľad vegeťáci. A Alan? Keď naskočili “záverečné titulky” tak si hovorím že no to snáď ešte nie? To nemôže byť už toľko?? Našťastie ešte jeden prídavok, aspoň dačo. grin Najviac som si užil Prey a môjho obľúbeného Stalkera, toho som si krásne prežil… juj. Priznám sa že chvíľami som ale nevedel čo to práve presne hrá wink, na konci som akosi vytušil že prichádza “Reach out touch faith!” pasáž, ale to bol Personal Jesus? grin Ja fakt neviem, bolo to tak nahlas a vôbec… Škodá že Shunt prešiel tak rýchlo do záverečnej psycho-pasáže (pripomínajúcej Pink Floyd… do kelu nespomeniem si názov, ešte pred Stenou), to medzi tým mám najradšej.

Cestou na koncert som si uvedomil “moment… veď ja uvidím Alana vlastne prvýkrát!” Pôsobil neskutočne “nohami na zemi” a príjemne, to musí chcieť charakter sa pri toľkej sláve správať normálne. V aute mi potom napadla otázka pre Alana - či niekedy počul o Petrovi Mukovi, a darovať mu V bludisku dní, vieme že Petr mal rád DM…

Zaujala ma tiež slečna ktorá stíhala hrať sa s vlasmi aj obsluhovať svetlá, chcel by som vedieť či vedela čo bude znieť alebo to bolo len tak na pocit, teraz dáme dopredu červenú a tak. A na začiatku som videl kameru TV Markíza? Kde boli ostatné telky pri takej dôležitej udalosti, čo? grin

Dúfam že sme sa teda Alanovi páčili, my hore sme väčšinou prinajlepšom kývali hlavou do rytmu alebo trochu tlieskali, osobne som napríklad nepristúpil na Never let me mávanie, to je pre DM, to sem nepatrí. grin Ale keď človek navonok nerobí stojky ešte neznamená že vnútorne si to neužíva.

Tak ako na Front si musím pochváliť divákov, žiaden chľast, žiadne cigarety, perfektné publikum. Zvuk ale myslím že mali Front o niečo lepší? Konkrétne na Recoil som nepostrehol že by tam bol nejaký “surround”, možno sa mi to na Front zdalo, neviem. Tie basy ale teda basovali, wow.

Edit: Čo to hralo pred koncertom? Pripomínalo mi to FLA, skúšal som aj SoundHound/Shazam na mobile, raz to defekovalo ako N.O.A.C.O., asi blbosť...

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 10

Zaslať odkaz
4.12.2010 o 10:48   /  # 103

Alan bol vcera vynikajuci. Osobne stretnutie s nim bolo neuveritelne.
Len skoda, ze to skoncilo zabudnutym fotakom v taxiku , v ktorom boli super fotky. Ak ho niekto naaaaaahodou nasiel, prosim ozvite sa . Bol by som velmi vdacny…Jozef Letko 0904 88 34 33.

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
4.12.2010 o 21:10   /  # 104

Naposledy mi vypli susedia elektrinu pri DVD Nine Inch Nails, uvidíme ako teraz, ale už len raz si dám Prey a stíšim to, sľubujem… grin

Mimochodom, keď som zakladal “tím” v hrách batracer.com alebo Live for Speed, vždy som ho nazval “Recoil” (v súvislosi s pružením auta celkom dobré), a nedávno som robil nový server v robote s CentOS, a nazval som ho ako…? Recoil. grin

OK, a teraz Prey.

Ikona
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
6.12.2010 o 15:36   /  # 105

a tak sa pochvalim aj ja… okolo piatej sme sa dostali do saly MMC. Chvilu stojime sledujeme Alanovych videotechnikov, ako sa hrajkaju s projektorom, ked sa zrazu otvoria bocne dvere a vojde skupinka ciernoodencov… a medzi nimi Alan. Uplne v pohode, trosku unaveny… odchytia ho chalani z Madarska, co mu robia support stranok (moj odhad), s nimi sa zdravi ako stary kamos. Ale to uz naberam odvahu, drzo ho oslovim, poprosim o par minut a neskor prisiel. Trochu sa tvaril neisto, ze co po nom asi chceme. Ale ked som mu povedal, ze z vdaky, co pre nas robi, a ze prisiel na Slovensko mu kamos priniesol nejake to nase vinko, to ste mali vidiet ten pohlad! Milo prekvapeny, hned sa vyzvedal, z ktorej oblasti to je, aka to je odroda vina a podobne smile Este nejake tie fotecky a uz sme ho nechali tak… takze sa venoval prinesenemu syntaku a potom to zacalo… S Paulom si vsetko sami na podiu pozapajali a slovo dostala “Prey” (ani neviem kolkokrat). A pani sa prechadzali po celom priestore, pocuvali ako to kde znie a podla toho navigovali zvukara, co ako nastavit. Paul bol super, v jednom momente vbehol sam k mixpultu, hral sa s nastavenim az kym neusudil, ze je to dobre a este s Alanom presli cely priestor. Milo posobila aj Britt, Alanova asistentka (a partnerka?? sudiac podla toho, ako sa z casu na cas chytili jemne za ruky)... evidentne mala potrebu sa nejako zamestnat, vsimala si nas nejaku dobu, ako si vsetko fotime a natacame, tak na nas vybafla, ci sme z nejakeho fanklubu alebo cosi podobne smile Dali sme s nou rec a este nam sama zistovala veci ohladne improvizovanej tlacovky. Ta bola inak celkom prijemna… ziadne mikrofony, nic, Alan si sadol za stol a kto chcel, ten sa ho mohol pytat. Az potom dostali prilezitost slovenskej sukromne televizie… no a samotne vystupenie, tam uz ste boli.. proste, nenormalny vecer s uplne normalnym Alanom smile

Aktívni užívatelia:  Jarik, puxo, radoo

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]