na vystupenie F242 sa to zrkadlovkami len tak hemzilo. Security ta prehladali, fotak si drzal nad hlavou a islo sa. Aj sa vela filmovalo, vid youtube. Recoil ma vsak ineho organizatora, mozno to bude inak…
RECOIL
Strana 7 z 10 |
7 |
|
|
23.11.2010 o 20:51 / # 91 |
|
|
|
|
|
|
|
|
28.11.2010 o 13:04 / # 92 |
|
Alan v Dráždanoch |
|
|
|
|
|
|
29.11.2010 o 17:53 / # 93 |
|
Podle fotek to vypadá,že jsi stál za mnou. |
|
|
|
|
|
|
29.11.2010 o 18:57 / # 94 |
|
za tebou myslím, že nie..stal som za tvojimi kamoškami a najbližší čech bol po mojej pravici |
|
|
|
|
|
|
29.11.2010 o 20:55 / # 95 |
|
Ten po tvé pravici jsem nebyl já.Stál jsem vedle holek před ním.my jsme byli ještě o den dřív v Berlíně. |
|
|
|
|
|
|
29.11.2010 o 22:07 / # 96 |
|
Chalani, ako sa vam podarilo odchytit Alana ? Ako sa moze uskutocnit taketo stretnutie ? To akoze prisiel medzi fans po koncerte ? |
|
|
|
|
|
|
29.11.2010 o 22:10 / # 97 |
|
Alan chvíli po koncertu přišel sám mezi lidi.Ochotně se podepisoval a nechal se s každým fotit.A byl tam tak dlouho,že se dostalo na všechny zájemce. |
|
|
|
|
|
|
29.11.2010 o 22:17 / # 98 |
|
|
|
|
|
|
|
2.12.2010 o 17:24 / # 99 |
|
http://blog.recoil.co.uk/a-strange-hour-budapest-special-full-cinema-screening/ A Strange Hour bude zaznamenana |
|
|
|
|
|
|
2.12.2010 o 21:49 / # 100 |
|
predam listok (skocilo mi do terminu nieco), cena 18 EUR, .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíš mať zapnutý JavaScript), trnava |
|
|
|
|
|
|
4.12.2010 o 1:50 / # 101 |
|
Práve som prišiel z koncertu z blavy.Wilder bol fantastický, vlastne to bolo lepšie ako som čakal a hlavne som videl aký velký uspech mal u všetkých ktorý tam boli,proste bolo vidieť a počuť že to má ohromný úspech! Co sa týka predkapely tá sa mi tak nepáčila že som odišiel na pizzu a vrátil sa tesne pred alanom.Ked nastúpil Alan tak to bola úplne iná trieda ako predkapela alebo front. Neviem či mal ešte niekde až taký ohlas ako dnes v blave,pretože ludia dnes večer boli ( a teda aj ja |
|
|
|
|
|
|
4.12.2010 o 4:13 / # 102 |
|
Aj ja som doma, dodatočne ako obvykle premýšľam načo som na tej diaľnici tak riskoval… no nič, no (predbiehanie v ľavom menej upravenom pruhu, a hlavne prechod medzi nimi). Ale k veci… PARÁDA! Páčili sa mi aj Autumnist, zo začiatku som mal pocit že je to niečo ako Archive s hosťujúcim Thomom Yorkom, čo je samozrejme pochvala. Cestou na koncert som si uvedomil “moment… veď ja uvidím Alana vlastne prvýkrát!” Pôsobil neskutočne “nohami na zemi” a príjemne, to musí chcieť charakter sa pri toľkej sláve správať normálne. V aute mi potom napadla otázka pre Alana - či niekedy počul o Petrovi Mukovi, a darovať mu V bludisku dní, vieme že Petr mal rád DM… Zaujala ma tiež slečna ktorá stíhala hrať sa s vlasmi aj obsluhovať svetlá, chcel by som vedieť či vedela čo bude znieť alebo to bolo len tak na pocit, teraz dáme dopredu červenú a tak. A na začiatku som videl kameru TV Markíza? Kde boli ostatné telky pri takej dôležitej udalosti, čo? Dúfam že sme sa teda Alanovi páčili, my hore sme väčšinou prinajlepšom kývali hlavou do rytmu alebo trochu tlieskali, osobne som napríklad nepristúpil na Never let me mávanie, to je pre DM, to sem nepatrí. Tak ako na Front si musím pochváliť divákov, žiaden chľast, žiadne cigarety, perfektné publikum. Zvuk ale myslím že mali Front o niečo lepší? Konkrétne na Recoil som nepostrehol že by tam bol nejaký “surround”, možno sa mi to na Front zdalo, neviem. Tie basy ale teda basovali, wow. Edit: Čo to hralo pred koncertom? Pripomínalo mi to FLA, skúšal som aj SoundHound/Shazam na mobile, raz to defekovalo ako N.O.A.C.O., asi blbosť... |
|
|
|
|
![]() |
4.12.2010 o 10:48 / # 103 |
|
Alan bol vcera vynikajuci. Osobne stretnutie s nim bolo neuveritelne. |
|
|
|
|
|
|
4.12.2010 o 21:10 / # 104 |
|
Naposledy mi vypli susedia elektrinu pri DVD Nine Inch Nails, uvidíme ako teraz, ale už len raz si dám Prey a stíšim to, sľubujem… Mimochodom, keď som zakladal “tím” v hrách batracer.com alebo Live for Speed, vždy som ho nazval “Recoil” (v súvislosi s pružením auta celkom dobré), a nedávno som robil nový server v robote s CentOS, a nazval som ho ako…? Recoil. OK, a teraz Prey. |
|
|
|
|
|
|
6.12.2010 o 15:36 / # 105 |
|
a tak sa pochvalim aj ja… okolo piatej sme sa dostali do saly MMC. Chvilu stojime sledujeme Alanovych videotechnikov, ako sa hrajkaju s projektorom, ked sa zrazu otvoria bocne dvere a vojde skupinka ciernoodencov… a medzi nimi Alan. Uplne v pohode, trosku unaveny… odchytia ho chalani z Madarska, co mu robia support stranok (moj odhad), s nimi sa zdravi ako stary kamos. Ale to uz naberam odvahu, drzo ho oslovim, poprosim o par minut a neskor prisiel. Trochu sa tvaril neisto, ze co po nom asi chceme. Ale ked som mu povedal, ze z vdaky, co pre nas robi, a ze prisiel na Slovensko mu kamos priniesol nejake to nase vinko, to ste mali vidiet ten pohlad! Milo prekvapeny, hned sa vyzvedal, z ktorej oblasti to je, aka to je odroda vina a podobne |
|
|
|
|
Strana 7 z 10 |
7 |
Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074