Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Live in Bratislava / 22.6.2009 (po koncetre)

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1501

Zaslať odkaz
23.6.2009 o 13:03   /  # 1

Pokracovanie temy, sem piste zazitky, a vsetko suvisiace s koncertom DM v BA,

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 16

Zaslať odkaz
23.6.2009 o 13:15   /  # 1

Hm - skratka vynikajuci zazitok , super atmosfera / vzhladom na pocasie / a ozaj dobry zvuk - teda aspon z mojho miesta - cca 10 metrov pred technickou vezou . Zdalo sa , ze aj samotny DAVE preziva o nieco malo viac , ako klasicky rutinny koncert a hadam o tom svedci aj hlaska z konca koncertu ,, see you ...... ” , ktoru ozaj nepouziva vsade . Podla mna to ozaj stalo za to premoknutie do nitky , lebo pri pouziti prsiplastu som nemohol tlieskat poriadne , mavat a vobec - obmedzeny pohyb , tak som to dal zo seba dolu a mokol s uzasom na tvari a dusi .
STADION - hotova katastrofa na podobne podujatia, ale to je vedlajsie . To zmoknutie ozaj nevadilo a urcite by som to aj s tym dazdom podstupil znova ......
SUPER SUPER SUPER !!!
.......
....... he he he ... a tie bicie to tych novych skladieb ..- to bolo to , co som pisal davnejsie .... paraadicka !

HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 165

Zaslať odkaz
23.6.2009 o 15:44   /  # 2

mozno je to hlupost co sa opytam ale za pokus to stoji….
manzelka stratila pocas koncertu zlatu retiazku na ruku,boli sme pod podiom v pravo skoro pri barierach oddelujucich plochu.nenasiel ju prosim vas niekto,nepisal by som to sem ale je to pamiatka a spomienka na jej mamu.
dakujem

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 40

Zaslať odkaz
23.6.2009 o 19:05   /  # 3

........ ja neviem kedy vstrebem tento zazitok smile)) som uplne mimo a ani som si ziadnu hudbu dnes nezapla..stale to mam v hlave a hlboko zapisane do duse.. a ked som videla, ze aj samotni DM to naozaj prezivaju..a Dave sa uzasne usmieval, no jednoducho KRASA!!
organizacia - za normalnych okolnosti by som povedala - totalne zlyhala… ale je mi to uplne fuk smile ta energia co vcera prebehla Interom stala uplne za vsetko, a myslim, ze ten dazd samotnej atmoske dokonca prospel.. vynikajuce ! see you next time !

Signatúra 

What you take won’t kill you but careful what you’re giving

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 41

Zaslať odkaz
23.6.2009 o 20:04   /  # 4

Jednoznacne mi to vcera stalo za tu neviem kolko hodinovu cestu cez skoro celu republiku, aj za to zmoknutie, aj za tu tlacenku pri vychode, a aj ked ten zvuk nebol celkom dokonaly, bolo mi to uplne jedno… Bolo to jednoducho naozaj skvele a uzasne!!! Neviem ani to, ako dlho trval koncert, ale tie odhadom asi 2 hodiny boli jedny z nastastnejsich v mojom kratkom zivote… Snad este bude aj dalsi smile

Signatúra 

Hm…

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 26

Zaslať odkaz
23.6.2009 o 20:53   /  # 5

Mno takze vcerajsi koncert bol totaalne genialny smile naadhera….sice to cakanie uz od stvrtej pred a na interi bolo zdrvujuce ale oplatilo sa smile...skvela energia..organizacia trosku zlyhala chvilkami ale itak skvely zazitok…
predkapely: Motor bol fajn sice im trosku technika blbla :D a Lavagance ci co to bolo bola strasnaa nudaaa uz som sa vytesoval ked isla ta predposledna :D
01. In Chains-rozbiehavacka taka pomalsia..
02. Wrong-poriadne zahriatie, cely Inter vybuchol skandovanim WRONG! :D
03. Hole To Feed-strasne malo ludi vedelo text..hroza :D
04. Walking In My Shoes-skvela atmosfera, energia, zaujimava videoprojekcia
05. It’s No Good-dalsi vypalovak
06. A Question Of Time-co dodat :D
07. Precious-nadherne nazspievana
08. Fly On The Windscreen-hohoo zimomriavky na celom tele :D
09. Little Soul-prijemne akusticke prekvapenie
10. Home-smutocny obrad :D
11. Come Back-zas problem s textom
12. Peace-skvela videoprojekcia, cely stadion sa skvele zapojil k zaveru smile
13. In Your Room-reflektory vypalili poriadne :D
14. I Feel You-vykrikovacka
15. Policy Of Truth-v pestrofarebnom prevedeni smile
16. Enjoy The Silence-tak pri ETS som prezival neskutocny zazitok nezabudnutelna cast koncertu..super gitarove zakoncenie-naaadhera…pre mna asi najlepsia cast koncertu
17. Never Let Me Down Again-svalovica v rukach co ine dodat :D

1. prídavok-nebolo problem si vytlieskat sice im to trochu trvalo smile
18. Stripped-to som oddychoval :D
19. Master And Servant-red bull v hudobnom prevedeni..uzasne vypeckovane
20. Strangelove-klucova videoprojekcia :D

2. prídavok-tam sa to vytlieskavalo uz tazsie..cely premoceny umrznuty uz som bol a dost unaveny :D
21. Personal Jesus-veeelmi ryychlo som sa zahrial
22. Waiting For The Night-uspavanka na dobru noc…. smile

Signatúra 

DePeCHe MODe 43V3r cool smirk

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 5

Zaslať odkaz
23.6.2009 o 23:20   /  # 6

Foto:

http://hankaver.rajce.idnes.cz/2009_22.06_koncert_Depeche_Mode_Bratislava/

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 0:13   /  # 7
marjon - 23.6.2009 o 15:44

mozno je to hlupost co sa opytam ale za pokus to stoji….
manzelka stratila pocas koncertu zlatu retiazku na ruku,boli sme pod podiom v pravo skoro pri barierach oddelujucich plochu.nenasiel ju prosim vas niekto,nepisal by som to sem ale je to pamiatka a spomienka na jej mamu.
dakujem

Ja som tam stratil mp3 prehrávač, čiže tiež by som chcel vedieť, či sú nejaké straty a nálezy, i keď veľmi tomu neverím…tá upratovacia čata, čo tam naskočila po vyľudnení určite vytunelovala všetko čo našla hmmm

Hodnotenie
Počet príspevkov: 7

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 1:06   /  # 8

hjk

Hodnotenie
Počet príspevkov: 6

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 4:32   /  # 9

Ak chce mať niekto aj original audio nahrávku z koncertu DM v BA, tu je možné si predobjednať na 2CD: Deluxe Double CD: Bratislava 22/06/2009
Ak niekto bude mať záujem iba o MP3, tak dá sa objednať aj to za takmer polovičnú cenu na tej istej stránke.

Ikona
Hodnotenie
Počet príspevkov: 1

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 8:55   /  # 10

ja som uplne spokojna. vysoko hodnotim fakt, ze sa koncert zacal skorej. bolo to velmi mile prekvapenie. zvuk bol uzasny - stala som asi v 4 rade pod podiom, obraz este lepsi. dave bol v skvelej forme - sice trosku schudnuty, ale inak tanecky a vsetko co k tomu patri bolo na jednotku. dakujem vazeni - see you ...

Hodnotenie

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 10:03   /  # 11

http://www.megaupload.com/?d=9WT4IXP7

pw:depecheconnect-d_h

Ikona
Hodnotenie
Počet príspevkov: 4

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 10:13   /  # 12

rovnako si myslim, ze koncert bol uzasny. a nezmenilo by na tom nic, keby namiesto dazda aj traktory padali :-D nedostatky stadionu som nevnimala, dokonca mi nevadil ani lievikovy odchod z koncertu (rovnako to bolo aj v 2006). skratka, ten skvely zazitok stal za to a nenechala som si ho pokazit nicim a nikym grin

HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 32

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 10:24   /  # 13

wodkaharry

dik za link.uz mi znie v usiach

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 11:09   /  # 14

Gabo, chybicka “se vloudila” v nazve temy… wink

Signatúra 

electrowired / Collection

Hodnotenie

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 11:15   /  # 15

Neda mi neprispiet…
dakujem vsetkym co boli na koncerte a prispeli ku perfektnej atmosfere!!! bol to vyborny zazitok aj napriek tomu dazdu a stalo to uplne za vsetko! nazhavilo ma to natolko ze sa pohravam s myslienkou vyrazit este na nejaky koncert…:) bola som aj minule v BA a aj v Prahe, no toto bol moj najlepsi koncert, lebo som takeho veseleho Gahana a spol. este nezazila, myslim ze sme im ukazali ze aj na Slovensku sa da kvalitne zabavit!
ludia drzte sa a dakujem vsetkym za pozitivnu energiu!

peace may come to you…

Aktívni užívatelia:  Lancer, marto, tonot

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]