Zatial sa neobjavil, teda zrejme neexistuje kompletny video zaznam z koncertu v Bratislave. Na nejake DVD od In Chains > WFTN teda mozete pomaly zabudnut :( K dispozicii su videa jednotlivych skladieb od najrozlicnejsich ludi a v najrozlicnejsej kvalite. Z materialov ktore su k dispozicii je zrejme, ze niektore skladby koncertu natocene nie su vobec.
Vlastne zamyslenie:
Dnes je doba, ze kazdy nataca vsetko a vsade. Ludia chcu mat v mobile 30 sekund zo skladby ci vo fotaku, po koncerte to okamzite vesaju na youtube, facebook, ci posielaju mms a pod. Hodnota? Par dni po koncerte nulova, nepouzitelna, kvalita otrasna. Vsetci natacaju vsetko a spolu nenatocia nic. Mnozstvo svietiacich displayov v dave naznacuje tento doslova primitivny trend. Jedine co tyto ludia sposobuju, ze zavadzaju ludom vo vyhlade na koncerte a nakoniec v obraze niekomu inemu a mozno ze aj kamere, ktora chce koncert natocit cele. Natocit koncert, na to treba mat gule a aj trosku skusenosti a vedomosti co sa da a co nie. Takto ma niekolko tisic ludi mobily “plne” skladieb koncertu, ale ziadny zaznam hodny amaterskeho DVD. Bohuzial co sa tyka BA koncertu, to co mate na youtube je asi tak vsetko, co je k dispozicii verejnosti. Je to totiz dan za to, ze ste tie videa mohli vidiet uz par hodin po koncerte. Osobny postoj: STOP YOUTUBE.
A není naopak škoda celej koncert prohledět do kamery?
V hlave mi skrsla taka myslienka, pokusit sa vytvorit zostrih z bratislavskeho koncertu. Alebo inak povedane - multicam DVD.
Preto, ak ste zaznamenali koncert v Bratislave 22.6.2009 na videokameru, kvalitny fotoapart alebo ine zariadenie (napriklad diktafon), prosim, kontaktujte ma pomocou sukr. sprav alebo e-mailu - .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíš mať zapnutý JavaScript)
V hlave mi skrsla taka myslienka, pokusit sa vytvorit zostrih z bratislavskeho koncertu. Alebo inak povedane - multicam DVD.
Preto, ak ste zaznamenali koncert v Bratislave 22.6.2009 na videokameru, kvalitny fotoapart alebo ine zariadenie (napriklad diktafon), prosim, kontaktujte ma pomocou sukr. sprav alebo e-mailu - .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíš mať zapnutý JavaScript)
V 1 rade by som z celeho srdca podakoval autorovi za krasnu vec a opatovne ozivenie toho velkeho dna.
Zatial som stiahol len 2 DVD a kedze je to este cerstve tak som to nemal cas pozriet detailne ale par postrehov : cely koncert je toceny z jedneho uhla pohladu a sem tam su pouzite aj ine zabery z ineho uhla,obcas sa obraz prelina. kvalita je /obraz aj zvuk/ na podmienky v akych sa to tocila velmi super/mam dom aaj horsie veci/. Zvuk bezi aj pocas prestavky a vtedy namiesto ziveho videa su pouzite fotky ktore po sebe nasleduju. No a v neposlednom rade vidiet ako padaju kvapky a aku nadhernu sceneriu vytvaraju je uzasne.
ESTE RAD VELKA VDAKA !!!
V 1 rade by som z celeho srdca podakoval autorovi za krasnu vec a opatovne ozivenie toho velkeho dna.
Zatial som stiahol len 2 DVD a kedze je to este cerstve tak som to nemal cas pozriet detailne ale par postrehov : cely koncert je toceny z jedneho uhla pohladu a sem tam su pouzite aj ine zabery z ineho uhla,obcas sa obraz prelina. kvalita je /obraz aj zvuk/ na podmienky v akych sa to tocila velmi super/mam dom aaj horsie veci/. Zvuk bezi aj pocas prestavky a vtedy namiesto ziveho videa su pouzite fotky ktore po sebe nasleduju. No a v neposlednom rade vidiet ako padaju kvapky a aku nadhernu sceneriu vytvaraju je uzasne.
ESTE RAD VELKA VDAKA !!!
pripajam sa a tiez dakujem ,pekna praca…vcera som si pozrel dvd 2 a fakt na podmienky ake panovali pocas druhej casti koncertu je zazrak ze sa podarilo niekomu natocit zabery ktore su na tomto dvd.videl som zaciatok aj prveho a tam su zabery kamery z pravej strany na tribune.z tejto kamery je par zaberov aj v mavacke na NLMDA. tak som zvedavy na dvd 1 ktore si pozriem pravdepodobne zajtra.
ESTE RAD VELKA VDAKA !!!
pripajam sa a tiez dakujem ,pekna praca…vcera som si pozrel dvd 2 a fakt na podmienky ake panovali pocas druhej casti koncertu je zazrak ze sa podarilo niekomu natocit zabery ktore su na tomto dvd.videl som zaciatok aj prveho a tam su zabery kamery z pravej strany na tribune.z tejto kamery je par zaberov aj v mavacke na NLMDA. tak som zvedavy na dvd 1 ktore si pozriem pravdepodobne zajtra.
a pri poslednej piesni WFTN je uzasne to prelinanie pohladov,do toho ten dazd a Daveho stastny vyraz pri speve.fakt uzasne.