Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Leto 2009

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
16.7.2009 o 21:49   /  # 1

Ahojte všetci,
“leto” je v plnom prúde a ja sa už veľmi teším na dovolenku. Momentálne som zahádzaná katalógmi a snažím sa nájsť nejakú super ponuku….
Prezraďte, kam sa chystáte na dovolenku alebo kde ste boli? Vyberáte z ponúk CK alebo si ju organizujete sami?.... wink

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 2:15   /  # 1

Júl/august nikdy nechodím na dovolenky, je príliš teplo a vtedy nech si chodia rodičia so svojimi uvrieskanými detiskami. grin

Pre mňa ideálna dovolenka: september, Tatry, sám, aspoň dva týždne (týždňová dovolenka nemá zmysel). A poctivo chodiť, nie bezprízorne sa potácať okolo Štrbského plesa a lanovkovať a platiť za všetko nehorázne sumy.

Alebo, ak sú peniaze, pozrel by som si ponuku cestovky “výr skalný”. grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 59

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 19:55   /  # 2

Tak ja uz mam po dovolenke. Pre mna zacala 22.6 koncertom, potom pokracovala Prahou, tam sme ostali par dni a presli si mesto, nakupili Cd ka, zasli na Vysocinu a ako posledny sme absolvovali Rhodos. Vratili sme sa v nedelu a od utorka uz zarezavam v praci. Inak ja nedam dopustit na last minute. Posledne 3 dovolenky boli takto a super. Ale koncerty DM nenechavam na nahodu, to sa nevyplaca smile  Ale oddychovat sa este chystam, urcite nejake vylety do hor alebo k vode realne hrozia wink

Ikona

Zaslať odkaz
18.7.2009 o 20:55   /  # 3

to Substance242: Tatry sú dobrá voľba, myslím si, že sú najkrajšie tak na jeseň  - september, október….Raz sme sa tak vybrali v októbri cez Priečne sedlo a tam sme zažili prekvapenie - sneh. Samozrejme, skončili sme len hore na chate, ďalej sa ísť nedalo ale bolo nádherne, všade záveje snehu..mali sme Vianoce o 2 mesiace skôr… :-D

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
18.7.2009 o 21:48   /  # 4
Evka - 18.7.2009 o 20:55

to Substance242: Tatry sú dobrá voľba, myslím si, že sú najkrajšie tak na jeseň  - september, október….Raz sme sa tak vybrali v októbri cez Priečne sedlo a tam sme zažili prekvapenie - sneh. Samozrejme, skončili sme len hore na chate, ďalej sa ísť nedalo ale bolo nádherne, všade záveje snehu..mali sme Vianoce o 2 mesiace skôr… :-D

Ja som bol v Tatrách (Štrbské Pleso) s priateľkou na začiatku mája a chceli sme ísť na túru na vodopád Skok. Po pár stovkách metrov chôdze sme sa začali prepadať po kolená do snehu. Tiež trochu nečakané, vzhľadom na to, že vonku bolo takmer na krátky rukáv (i napriek nadmorskej výške) grin

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 30

Zaslať odkaz
20.7.2009 o 14:14   /  # 5

Ako som už napísala - ” tenhle druh léta zdá se mi poněkud podivným ” - fakt veľmi divné počasie, ktoré sme si spôsobili sami bezohľadným správaním sa k našej Zemi, takže si tie dôsledky musíme teraz ” vyžrať ” !
- napriek tomu - boli sme v Prahe zač. júna - náučno-poznávacia 4-dňová dovolenka
- júl - obdňové dovolenky podľa počasia - aquapark Senec, Galandia… -
- zač. augusta - ideme ” na maltu ” - upratovanie bytu po prerábke kúpeľne
A toť asi vsjo!
P.S. inak odporúčam Makarskú riviéru v HR - Brela ( naša obľúbená destinácia )- raj na Zemi

Signatúra 

Nehovor, chceš ma…
Nehovor, potrebuješ ma…
Nehovor, miluješ ma…, je to pochopiteľné, že si šťastná aj bezomňa, a preto to nie je dobré...

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 121

Zaslať odkaz
29.7.2009 o 13:05   /  # 6

ja odporučam mesto Tropea ! raj !

Signatúra 

. . . Martyr for DAVE. . . .

Ikona

Zaslať odkaz
29.7.2009 o 16:30   /  # 7
TinaGahan - 29.7.2009 o 13:05

....a prezraď nám, kde to je?

Signatúra 

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 121

Zaslať odkaz
29.7.2009 o 16:54   /  # 8
Evka - 29.7.2009 o 16:30
TinaGahan - 29.7.2009 o 13:05

....a prezraď nám, kde to je?

v Taliansku na juhu! asi zatial najkrajsie miesto co som videla… skus dat do gúglu obrazky a sama sa presvedcis. Nemusis cestovat na ostrov, staci ti Tropea. Myslim ze ziadna cestovka tam nerobi zajazdy. Teda aspon slovenská nie. My sme tam sli cez taliansku.

Signatúra 

. . . Martyr for DAVE. . . .

Ikona

Zaslať odkaz
10.8.2009 o 9:11   /  # 9

Ahojte všetci. Hlásim návrat zo severu Talianska. Užila som si týždeň slniečka, mora i piesku - nádhera, ...a hor sa do pracovných povinností grin

Signatúra 

Aktívni užívatelia:  Lancer, marto, tonot

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]