Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Depešácke kačice

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 130

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 12:23   /  # 1

V 80-tych, ale aj v 90-tych´rokoch bola doba skúpa na informácie zo západu. Platilo to aj o Depeche Mode a o hudbe ako takej. Mnohé historky si mladí fans o DM aj vymysleli aby boli zaujímavý a pod.

Skúste si spomenúť na niektoré stories of old, ktoré zaručene nie sú pravdivé. ... alebo boli neuveriteľné, a ako to nakoniec bolo?

Ja si napríklad spomínam na jedného sidlískového indiána, ktorý tvrdil, že 101 bola nahrávaná v Prahe. A že tie slová, ktoré hovorí Gahan pri konci Everything Counts sú: Nekdy přidu… přídu zas. Samozrejme, že sme mu verili, pokiaľ to bolo možné....

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 86

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 14:13   /  # 1

Mna najviac dorazila informacia od mojho nadriadeného, ktorý mi nechcel schvalit dovolenku : “Načo sa trepete na koncert do Milana, ved Depeche Mode budu aj v Hnúšti”  wink  yes  wink

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 14:25   /  # 2

rok 1990, časopis Metal Manic a kachna:

Martin Gore opouští syntezátorové Depeche Mode, aby založil metalovou kapelu s názvem Martin Core.

Ikona
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 230

Zaslať odkaz
3.8.2009 o 18:07   /  # 3

Kachna:Tvrdilo sa že Martin Lee Gore je gay.Nikdy nebol pristihnutý bozkávať sa s mužom.
        Má ženu a deti.

Signatúra 

DM-Higher love

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
3.8.2009 o 18:33   /  # 4

podla martovych vyjadreni by som ani za nič nedal ruku do ohna, že si nskusil nič s mužom..
to nevyvracia, že je gay, ale aspon sa o tom presvedčil :-D

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 130

Zaslať odkaz
3.8.2009 o 22:10   /  # 5

Možno to nie zrovna kačica ale niekedy v roku 1990-91 mi jeden chlapík (dnes je redaktorom televízie JOJ - ahoj Stricho!) chcel predať poľský origoš Construction Time Again. Stále mi tvrdil, že tento album je najlepší a mám ho kúpiť. Dodnes má táto príhoda máta v hlave a stále rozmýšľam a hľadám prečo je tento album najlepší. Veď najlepší je Black Celebration, to všetci predsa vieme. Construction som nekúpil - naopak zmizla mi moja TDK s remixami WIME, ktorú som mal vtedy pri sebe - bol to stratený poklad.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
3.8.2009 o 22:41   /  # 6

jj WIME bola považivana za darčšk fans k 10 vyročiu kapely grin

CTA bola poklad..presne ako dalšie akbumy až po rok 97

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 19

Zaslať odkaz
4.10.2009 o 20:07   /  # 7
chmelko - 3.8.2009 o 18:33

podla martovych vyjadreni by som ani za nič nedal ruku do ohna, že si nskusil nič s mužom..
to nevyvracia, že je gay, ale aspon sa o tom presvedčil :-D

Neverim, ze Martin je gay, ci to skusil neviem, ani ma to netrapi.  tongue wink

Aktívni užívatelia:  puxo, radoo

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]