Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Live in Poland - 2 x Lodz ! 10.-11.02. 2010

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 121

Zaslať odkaz
3.8.2009 o 0:13   /  # 1

Depeche mode pridali dalšie 2 koncerty v Poľsku - Lodza

Správa, ktorá potešila minimálne tych ktorym Waršavský koncert (23.5.09) nevyšiel, a tak majú možnosť vidieť DM 2x, nie síce vo Warsave ale o kúsok bližšie - v Lodzi! Pôvodné listky ktoré platili na teraz uz zrušený koncert vo Warsave, musíte do 15. augusta vraťiť tam odkiaľ ste ich kúpili. A šup šup kupiť nové listky do Lodze. Cenu zvýšili, ale čo narobíme ?

Signatúra 

. . . Martyr for DAVE. . . .

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 28

Zaslať odkaz
3.8.2009 o 16:53   /  # 1

kde na slovensku alebo v cechach sa daju kupit listky do Lodz? neviete ci sa uvazuje aj o inych polskych mestach ci 2 x Lodz je jedine co bude v polsku?

Signatúra 

DM - 1998: Praha, 2001: Praha, 2006: Praha, Bratislava, 2009: Bratislava, Praha, Vieden, 2010: Praha, Lodz, Londyn DG - 2003: Praha, Bratislava

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 95

Zaslať odkaz
4.8.2009 o 14:30   /  # 2
TinaGahan - 3.8.2009 o 0:13

Depeche mode pridali dalšie 2 koncerty v Poľsku - Lodza

Správa, ktorá potešila minimálne tych ktorym Waršavský koncert (23.5.09) nevyšiel, a tak majú možnosť vidieť DM 2x, nie síce vo Warsave ale o kúsok bližšie - v Lodzi! Pôvodné listky ktoré platili na teraz uz zrušený koncert vo Warsave, musíte do 15. augusta vraťiť tam odkiaľ ste ich kúpili. A šup šup kupiť nové listky do Lodze. Cenu zvýšili, ale čo narobíme ?

Jsem jeden z těch kteří se velmi těšili na Waršavský koncert a tak je pro mě velkým zadostiučiněním že nakonec dají aspoń dvoják v Hale. Sice na stadioně by to bylo mnohem lepší ale aspoń něco. Dnes ráno mi udělal radost kamarád který si objenával lístky na oba koncerty. Objednal si omylem lístky 2x a tak mám již lístky zajištěny….
Těším se již ted a jsem zvědavý kolik se nás tam sejde Fans z Ćech a Slovenska   iloveyoudm

Signatúra 

Akce a Parties které hodlám navštívit a kde se můžeme potkat:

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 510

Zaslať odkaz
4.8.2009 o 15:24   /  # 3

kto ide z Bratislavy, stale vaham, vadia mi trosku ti Poliaci, kto ma prehovori ???

Signatúra 

leipzig / bratislava / budapest / praha / zagreb

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 121

Zaslať odkaz
4.8.2009 o 16:02   /  # 4

no mna napadlo ze vtedy budem mat ine povinnosti, takze nakoniec nejdem.. a ked som si predstavila co vyvadzali poliaci v prahe ci blave tento rok tak mam dost. Radsej budem doma sediet pri knizkach. Staci mi zatial Praha 2010 a Wieden…

Signatúra 

. . . Martyr for DAVE. . . .

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 95

Zaslať odkaz
5.8.2009 o 9:17   /  # 5

No Poláci se chovali jako Zver nejen v Prahe ale i v Budapešti. Užil jsem si s nimi své ale zase neházím všechny do jednoho pytle. Navíc tam jedu kvůli DM takže na ostatní kašlu. Mám oba koncerty lístek na Stání....
Pojedem hromadně asi vlakem z Ostravy tak jak jsme původně měli naplánováno ject do Waršavy.

Signatúra 

Akce a Parties které hodlám navštívit a kde se můžeme potkat:

Aktívni užívatelia:  dvestotri, puxo, radoo

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]