Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

MP3 prehrávač

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
5.10.2007 o 13:03   /  # 16

Pekna hracka, btw nechcel Vanitas nieco do 2.000Sk LOL ? Tato hracka (2GB) stoji 4.500SK

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1501

Zaslať odkaz
5.10.2007 o 13:54   /  # 17

Jarik ano, ale tato vecicka bude v ramci jednej akcie k mani za 2000,-

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona

Zaslať odkaz
5.10.2007 o 15:00   /  # 18

Tak potom ju beriem aj ja. Tu nie je co riesit. Das mi/nam vediet co a kedy ta akcia bude?

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 146

Zaslať odkaz
5.10.2007 o 15:02   /  # 19

Takých by nás bolo wink

Ikona
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 206

Zaslať odkaz
5.10.2007 o 15:22   /  # 20
Caleydon - 5.10.2007 o 13:54

Jarik ano, ale tato vecicka bude v ramci jednej akcie k mani za 2000,-

hm, tak to aby si mi dal potom vediet, Vianoce sa blizia wink

Signatúra 

Petruška: “Ja som proti spoločnosti, spoločnosť je proti vyje.anemu mne”

Ikona

Zaslať odkaz
5.10.2007 o 16:20   /  # 21

Tak nic, ako vanitas zistil o tejto “akcii”
http://www.plus1den.sk/predplatne-formular.html
Toto je teda velmi zly a este aj nevyhodny deal

Offtopic poznamka: boze, tie “noviny” som mal v ruke len raz… ale potom som nastastie nasiel iba trosku pouzity hajzlak :D

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 206

Zaslať odkaz
5.10.2007 o 16:24   /  # 22

chech, myslim ze s tym poslednym komentarom sa dokonale stotoznujem a odkladam peniazky na nieco uzitocnejsie :D

Signatúra 

Petruška: “Ja som proti spoločnosti, spoločnosť je proti vyje.anemu mne”

Ikona

Zaslať odkaz
11.1.2008 o 23:22   /  # 23

Ze by sme sa predsa len dockali?
https://tpd.sk/katalog/detail/?detail=1491

Signatúra 

Ikona

Zaslať odkaz
14.1.2008 o 21:18   /  # 24

Dnes som si ho kupil a samozrejme ze cierny LOL

Signatúra 

Ikona

Zaslať odkaz
14.1.2008 o 21:54   /  # 25

tak zhodnot

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona

Zaslať odkaz
15.1.2008 o 8:28   /  # 26

Nooo tak prve pocity su sqele. Prehravac je velmi lahucky, prijemny na dotyk. Ovladanie je velmi prehladne a rychle. Podpora prehravania podla interpretov, albumov, stylov atdd playlisty su samozrejmostou. No ma taj zopar takych minusiek: prehravac sa da nabijat len prostrednictvom PC alebo notebooku, nema totiz klasicku nabijacku, To som ale poriesil USB nabijackou za 250 Skk, taktiez mam pocit ze by moje usi zvladli aj trosicku vyssiu hladinu “hluku”, t.z. maximalna hlasitost by mohla byt o trosicku vyssia. Menu je v anglickom jazyku, cestina aleboslovencina bude mozno ked bude k dispopicii novy firmware. Suma sumarum za 2690Skk je super cena za spickovy 2GB prehravac. Mozno ze by bodlo aj FM radio ale nemozeme mat vsetko LOL

Signatúra 

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
16.1.2008 o 14:48   /  # 27

toto je klasika SONY aby clovek este nieco k tomu dokupoval ked je to za lacne peniaze… nic nove pre mna znackove mp3 su predrazene ja osobne mam neznackovy bez radia a displeja a vobec mi to nechyba je 1GB a stal pred 2rokmi 1400sk je jednoduchy lahky a ma supis ovladanie a hlavne je na klasicke micro tuzky.

PS: nazov mojho prehravaca sice uz neviem ale je biely ked som uz ten depesak :D

Signatúra 

electrowired / Collection

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 1

Zaslať odkaz
12.4.2008 o 21:13   /  # 28

Kúpil som si MP4 prehrávač CNR-MPV4A od fy Canyon. Som ním veľmi sklamný, je pomalý, nepraktický a čo najviac, pri každom pripojení k PC zbytočne nabíja bateriu, čím uberá z počtu nabíjacích cyklov a tým skracuje jej životnsť. To jeho predchodcovia narobili. Tiež dotykový kurzor je veľmi nepraktický, najmä ak chcete rýchlo meniť hlasitosť prehrávania. Mať tieto skúsenosti predtým, nekúpim ho.

Ikona
Počet príspevkov: 586

Zaslať odkaz
6.8.2008 o 10:33   /  # 29

Přemýšlím o koupi přehrávače Creative ZEN. Nemáte s ním někdo zkušenosti?

http://www.cybex.cz/Audio-Video/MP3-prehravace/Creative-ZEN-Stone-1-GB/produkt=850/kategorie=58/varianta=8311628/

Aktívni užívatelia:  dvestotri, Gahan

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]