Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

The Cure

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
28.5.2008 o 12:59   /  # 16

Ještě musím říct, že se mi moc líbí jak Monghi na stránkách thecure.sk věnuje zmínku každému koncertu ze současného turné The Cure...takový Tour Diary..

Depeche Mode vyrazí příští rok na turné, tak se budu snažit připravit něco podobného pro tyto stránky…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 498

Zaslať odkaz
12.8.2008 o 11:49   /  # 17

neviem ci to sem uplne patri ale 10.08.2008 v Irvine, CA, zahrali Linkin Park v ramci svojej Project Revolution strnasty song v poradi nie z vlastnej dielne ... smile

14. Show Me

... som zvedavy ked bude download on-line ako to Chester (alebo Mike?) zaspieval.

Howk.

Signatúra 

leipzig / bratislava / budapest / praha / zagreb

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 503

Zaslať odkaz
12.8.2008 o 12:05   /  # 18

Inak mne sa tie nové veci čo sú na Youtube zatiaľ nepáčia, nebaví ma to ani počúvať, nudné a bez nápadu, ale asi som nepozeral všetko. Uvidíme ten depresívnejší druhý album či čo to má byť vlastne.

... ale také Trilogy DVD, to je niečo! To je dokonalé. A kde je vlastne klávesák, čo si idú nahovárať že ho nepotrebujú?

Mno, asi toľko, ide sa na obed. grin

(Edit: Jo a Linkin Park sú u mňa sráči najväčší za ukradnutie With or without you a doživotne ich budem nenávidieť. To majú za to, kreténi.)

Ikona
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 498

Zaslať odkaz
12.8.2008 o 12:50   /  # 19

to substance242:
napriek mojim necelym 33 rokom patria LP k mojim oblubenym kapelam, oukej ... with or without you .... ale je to vec nazoru takze to respektujem.

Chester Bennington ma uzasny hlas a hlavne jeho skala je neuveritelna co dokaze (inak dost velky depeche mode fanusik ako sa sam vyjadril !!!). Ale uz zachadzam do off-topicu tu v “Cure” teme takze soRRRy.

Signatúra 

leipzig / bratislava / budapest / praha / zagreb

Ikona

Zaslať odkaz
15.8.2008 o 14:48   /  # 20

http://musicserver.cz/clanek/23020/The-Cure-zkrati-cekani-na-desku-remixovym-EP/

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 2

Zaslať odkaz
17.8.2008 o 11:40   /  # 21
Substance242 - 12.8.2008 o 12:05

... ale také Trilogy DVD, to je niečo! To je dokonalé. A kde je vlastne klávesák, čo si idú nahovárať že ho nepotrebujú?)

v momentalnej zostave ho nepotrebuju…na turne 4tour to potvrdili…gitarovy hutny zvuk bol dokrasleny len zopar samplami z backing tapes…ale vlastne pasky pouzivali uz aj pocas Dream Tour a neskor (pocas posobenia Rogera klavesaka), ale vtedy si to nikto neuvedomoval.

Ikona

Zaslať odkaz
25.8.2008 o 9:23   /  # 22

The official perfect boy video
http://www.youtube.com/watch?v=2O1bWiyJqbo

cover nového alba

Obrázkové prílohy
dream.jpg
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
Ikona

Zaslať odkaz
19.9.2008 o 13:51   /  # 23

http://kultura.idnes.cz/black-kids-zneji-jako-the-cure-kteri-se-dali-na-funk-a-r-n-b-pkn-/filter.asp?c=A080919_133518_filter_vk

Ikona
Počet príspevkov: 396

Zaslať odkaz
28.9.2008 o 11:23   /  # 24

yes!! The Cure budu pravdepodobne prezentovat novy album koncertom pre MTv este pred jeho vydanim! Obdobne ako pred dvanastimi rokmi, ked nazivo zahrali pecky zo skveleho “Wild Mood Swings” albumu….

Ikona

Zaslať odkaz
9.10.2008 o 22:32   /  # 25

ok… let´s go to Roma… zajtra… bude to sielene, trepat sa tam autom… ale v Rime som este nikdy nebol… a po tom, co som si precital tuto recenziu:

http://www.thecure.sk/index.php?id=4_13_recenzia

sa na koncert Cure tesim dvojnasobne…. time is coming!!!!

Ikona

Zaslať odkaz
12.10.2008 o 16:00   /  # 26

bolo to nezabudnutelne!!!!! .... a “The Reasons Why”... totalna pecka!

http://www.youtube.com/watch?v=TVb9jv7myP0

novy album bude proste supa a The Cure ako vzdy… s kazdy albumom o niecom inom… to, co hraju teraz sa uz neda vobec nikde zaradit… spajat s Cure s Disintegration a podobne… to uz sem davno nepatri… su stale lepsi a lepsi!!!

Ikona
Počet príspevkov: 1491

Zaslať odkaz
12.10.2008 o 16:22   /  # 27

@Monghi: vyzera to luxusne. Bol si?

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona

Zaslať odkaz
12.10.2008 o 19:17   /  # 28

ze ci som bol?... no… bol :D

http://www.thecure.sk/band/live_reports.php?id=rome08_01

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 503

Zaslať odkaz
13.10.2008 o 8:52   /  # 29

“novy album bude proste supa a The Cure ako vzdy”

To rád počujem (čítam), lebo tie novšie veci čo som videl na youtube mi pripadali prinajmenšom… mdlé.

Ikona

Zaslať odkaz
13.10.2008 o 9:38   /  # 30

vsetko je to vec nazoru… mne osobne sa to paci, ale presviedcat kohokolvek o comkolvek… este k tomu v dnesnej dobe… naco smile Ak ten novy album za nieco bude stat, tak si cestu k ludom najde smile A to plati o kazdej hudbe smile

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2841, Celkový počet tém: 565, Celkový počet odpovedí: 15361

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]