Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Black Rose

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 28

Zaslať odkaz
30.11.2009 o 17:38   /  # 1

Chcel by som Vam dat do pozornosti tuto kapelu, ktora po 18 rokov hrania vydala svoj CD album Dlhy pad. Ti ktori vahate Vam mozem povedat len tolko, nevahajte ani na sekundu a ich CD si zozente, je to jedina aktivna synthypopova kapela na slovensku ktora nieco vydava. Z tohto CD mam taky super pocit ako ked som objavil skupinu De/Vision, naozaj to stoji za to a ti ktorym sa Vam paci camouflage alebo defision toto je ta hudba ktora na slovensku chyba. Zvlast davam do pozornosti piesen nothingness ktora je uplna bomba!

Signatúra 

DM - 1998: Praha, 2001: Praha, 2006: Praha, Bratislava, 2009: Bratislava, Praha, Vieden, 2010: Praha, Lodz, Londyn DG - 2003: Praha, Bratislava

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 43

Zaslať odkaz
30.11.2009 o 22:11   /  # 1

Ano Nothingness je suprova vec!!! Ale aj album ako celok je SUPER !!! Maťo-Joži klobuk dole .

Ikona
HodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
30.11.2009 o 22:21   /  # 2

ano je to super a nech im to co najdlhsie vydrzi napriek velkemu usiliu co tomu venovali a hlavne penazi, zelam si nech to nie je len jedno albumova zalezitost ako boli monte rosa, bong, the feshees, vela stastia chalani, skoda ze vase koncerty su len na vychode a nie je vas vidno aj niekde inde po slovensku

Signatúra 

DM - 1998: Praha, 2001: Praha, 2006: Praha, Bratislava, 2009: Bratislava, Praha, Vieden, 2010: Praha, Lodz, Londyn DG - 2003: Praha, Bratislava

Ikona
HodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
6.12.2009 o 13:01   /  # 3

takze po vcerajsku mozme po hudobnej stranke porovnavat, na party v ba vystupili tanx, bong a monte rosa a musim povedat ze black rose su spicka!

Signatúra 

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 142

Zaslať odkaz
7.12.2009 o 13:48   /  # 4

Nepočul som Black Rose naživo, album som už pochválil v téme synthipop… keď ešte nebola táto téma, jasná NO. 1 v roku 2009( veď čo iné v SVK ? ). Ale neporovnával by som ich z Monte Rosou, Monte Rosa je minulosťou a asi nič na tom nemenil ich koncertík na DM párty v BA, ( mimochodom vymakaný ), lebo Bartalský je v CZ a Black Rose je chvalabohu súčasnosť ! Tiež dúfam, že ma ešte niečím v budúcnosti potešia.

Aktívni užívatelia:  Gahan, radoo

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]