Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Budapešť - 11.01.2010

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 2

Zaslať odkaz
8.1.2010 o 10:24   /  # 1

Ahojte,

neviete niekto, ze ci sa na koncert do Budapešti neorganizuje nejaky bus (ako pred troma rokmi do Prahy)? Alebo nepotrebuje niekto doplnit kapacitu v aute? Sme z Bratislavy a sme dvaja (ja + priatel), pred sviatkami sa nam poruchalo auto a nestihnu ho dovtedy dat do poriadku… Piste na .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíš mať zapnutý JavaScript) SEE YOU!

HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 165

Zaslať odkaz
8.1.2010 o 14:04   /  # 1

da sa ist pohodlne aj vlakom:
odch. ba hl.st. 11:54…..prich. bud.keleti 14:32
alebo 15:54…........18:33
od keleti pu. je hala blizko
domov ide rano o 05:28…....ba hl.st.08:05
mas pekny vylet spojeny s after,ktorych sa bude konat v budapesti niekolko
z nas tiez niektori pojdu vlakom,nikomu sa nechce naspat soferovat…....

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 95

Zaslať odkaz
8.1.2010 o 15:47   /  # 2

Marjon:

Přesně tak. Vlakem je to sice drahží ale nejpohodlnější. My vyrážíme z Prahy kvůli víkendovému sněhu ve 4 lidech už v 5:39 hod. ráno.
V Břeclavi k nám přistoupí dalších 6 lidí z Ostravy. V Bratislavě budeme cca v 9:51 hod. a pokud bysme jeli na čas tak tam máme být ve 12:33 hod. ale moc tomu nevěřím. Určitě budeme mít nějaké zpoždění tak proto jedeme radši dřív. Na Afterparty jdeme taky. Jsou dvě. Jedna v klubu Retropolis jako minule a druhá v klubu Living. Jsou i blízko od sebe tak se tam dá kdyžtak i přeject. Nechceš k nám v Bratislavě přistoupit??

Signatúra 

Akce a Parties které hodlám navštívit a kde se můžeme potkat:

Zaslať odkaz
8.1.2010 o 17:04   /  # 3
Krieger Naghavi - 8.1.2010 o 15:47

Marjon:

Přesně tak. Vlakem je to sice drahží ale nejpohodlnější. My vyrážíme z Prahy kvůli víkendovému sněhu ve 4 lidech už v 5:39 hod. ráno.
V Břeclavi k nám přistoupí dalších 6 lidí z Ostravy. V Bratislavě budeme cca v 9:51 hod. a pokud bysme jeli na čas tak tam máme být ve 12:33 hod. ale moc tomu nevěřím. Určitě budeme mít nějaké zpoždění tak proto jedeme radši dřív. Na Afterparty jdeme taky. Jsou dvě. Jedna v klubu Retropolis jako minule a druhá v klubu Living. Jsou i blízko od sebe tak se tam dá kdyžtak i přeject. Nechceš k nám v Bratislavě přistoupit??

no,akurat sa chystam dohodnut sa s chalanmi ako to vlastne v pondelok bude…...ak by sme sa nestretli vo vlaku,urcite sa uvidime na jednej z tych after

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 28

Zaslať odkaz
8.1.2010 o 22:52   /  # 4

V pondelok to vyzerá na náročnú cestu. Tie predpovede počasia sú úplná katastrofa. Keď sme cestovali pred tromi rokmi tak v Pešti boli famózne zápchy ak sa k tomu pridá nepriaznivé počasie, pondelková cestovná špička… Všetkým prajem šťastnú cestu a vydíme sa v hale. grin

Ikona
Počet príspevkov: 202

Zaslať odkaz
8.1.2010 o 23:17   /  # 5

nemaj strach,ked pojdes od siah alebo slovenskych darmot,obchvatom si pri hale najrychlejsie…horsi bude odchod z haly

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 28

Zaslať odkaz
8.1.2010 o 23:23   /  # 6

Aj to tak plánujem. Šahy potom na M2, obchvat M0 potom M3 a potom po Hungária korut ku hale. Alebo je aj lepšia cesta. Ako je to s dialničnými poplatkami, tým sa asi nevyhnem? Skôr mám obavy zo zámerov manželky navštíviť miestne obchodné centrá grin

Ikona

Zaslať odkaz
8.1.2010 o 23:33   /  # 7

neviem,ako je to s poplatkami,ale zda sa mi,ze kratky usek na tom obchvate je spoplatneny…ja chodim smerom na ujpest popri duna plaze a pod takym nadjazdom,neviem presne,ako sa to vola idem na hungaria korut,smerom na lagymanyosi hid/most/.ten nadjazd je pri policajnom riaditelstve,taka obrovska modra budova cela zo skla,popri zabavnom parku..a pri hale je nove obchodne centrum arena plaza,udajne jedno z najlepsich v budapesti

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 2

Zaslať odkaz
9.1.2010 o 0:01   /  # 8

Diky za odpovede… sak jasne, vlak je v podstate jedina mozna alternativa. Este to premyslim podla pocasia a roboty, ze na ktory ist… Snad sa v nom teda s niekym stretneme, lebo ja som v Budapešti nikdy nebola a nemam paru, kde to tam je grin Pozistujem na nete, ale vo viacerych “se to lepe tahne”...

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 35

Zaslať odkaz
11.1.2010 o 14:43   /  # 9

tak vám všetkým závidím čo idete do Budapešti ja to mám z tadeto len 90 km a predsa nejdem lebo som nezohnala lístky asi som sa málo snažila ale v duchu budem aj ja s vami a dúfam že to tam poriadne roztočia chlapci naši smile!!!!!!

Signatúra 

I just hang on
Suffer well
Sometimes its hard
Its hard to tell

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
11.1.2010 o 18:05   /  # 10

Tiež prajem super koncert a verím, že sem hodíte info.

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 510

Zaslať odkaz
11.1.2010 o 22:55   /  # 11

stvrty koncert v rade na ktory som bol nuteny sa zbavit vstupenky, zial aj praha 14.1. bude bezo mna, zdravie niekedy urobi obrovsky skrt cez ludske plany. sorry za offtopic.

Signatúra 

leipzig / bratislava / budapest / praha / zagreb

Ikona
Počet príspevkov: 231

Zaslať odkaz
12.1.2010 o 13:50   /  # 12
adrian - 11.1.2010 o 22:55

stvrty koncert v rade na ktory som bol nuteny sa zbavit vstupenky, zial aj praha 14.1. bude bezo mna, zdravie niekedy urobi obrovsky skrt cez ludske plany. sorry za offtopic.

Brachu myslím, že žádný koncert na světě nestojí za ohrožení zdraví.
Včera jsem hovořil s Davem a říkal, že za čtyři roky výjde poslední album DM a s tím se i uskuteční poslední tour. Tak že ještě budeš mít možnost. hahaa sunny

Signatúra 

když nejde o život, tak jide o hovno!!

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 35

Zaslať odkaz
12.1.2010 o 15:38   /  # 13

Tak čo aká bola Budapešť? smile

Signatúra 

I just hang on
Suffer well
Sometimes its hard
Its hard to tell

Ikona

Zaslať odkaz
12.1.2010 o 15:48   /  # 14
macadm - 12.1.2010 o 15:38

jednym slovom genialna

Zaslať odkaz
12.1.2010 o 16:39   /  # 15
macadm - 12.1.2010 o 15:38

dobre bolo,nalada vynikajuca,partia tiez,BORSODI tiez,skupina tiez,arena tiez,organizacia tiez…..akurat ma prekvapilo,ze na rozdiel od viedne kde postupne vstali zo svojich sedadiel vsetci,tu v pesti boli skoro cele sektory v ktorych ludia presedeli celi koncert a nedvihli tie svoje prdele ani pri enjoy ci never.
ja som spokojny,videl som koncert z ineho pohladu,z akeho som ho este nikdy nevidel,cela hala ako na dlani,pohodicka,super zabava,super vyhlad ....
par fotiek:
http://www.facebook.com/photo_comments.php?aid=8878&id=100000476709864#/album.php?aid=8878&id=100000476709864
see you praha

Aktívni užívatelia:  radoo

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]