Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Front 242

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
13.3.2010 o 0:46   /  # 16

Tak po skoro roku a pol pripomeniem túto formáciu a fakt, že vydávajú koncertné DVD, ale link vám nedám, lebo si ho nezaslúžite. grin

No tak dobre, no… http://twitter.com/_Front242 grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 163

Zaslať odkaz
13.3.2010 o 12:08   /  # 17

tato formacia by hlavne mohla prestat s nekonecnym vydavanim vselijakych koncertov a dvd a vydat nejaky novy material.

ziju zo zaslej slavy a cudujem sa ludom v belgicku, dansku a podobne (tam koncertuju v JEDNOM KUSE), ze este na ich koncerty chodia. raz za tisic rokov zavitaju do strednej europy a potom sa cuduju, ze im tu nikto nekupuje nosice…

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 5

Zaslať odkaz
7.5.2010 o 20:35   /  # 18

Už to mám doma Moments in Budapest - originál DVD koncertu 6.12.2008, slušne natočené - ale naživo to bolo niečo… wall

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
8.9.2011 o 14:32   /  # 19

Nový album 32Crash (ďalší subprojekt) “Y2112Y”, ukážky mi ale pripadajú také isté ako z toho minulého “Weird news from an uncertain future”, inak celkom dobrého:

http://www.alfa-matrix.com/shop_comments.php?id=2049_0_8_0_C
http://www.32crash.com/

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Moderátor
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
9.9.2011 o 10:24   /  # 20

Tieto ich bocaky stoja tak akurat za milu Jarmilu, dost monotonne a nikam sa to hudobne neposuva, a ako vzdy predavaju to za “vyborne” ceny. Toto si kupi strasne malo ludi, osobne by som to predaval za cenu do 14,99 EUR aj to neviem ci nie je vela… Tiez ocakavam este ze nahraju nieco nove, a ze to bude nieco ine tak ako tomu bolo pri albume PULSE

Signatúra 

electrowired / Collection

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
12.10.2011 o 10:07   /  # 21

ten novy album od 32Crash ma v kazdej skladbe nieco pritazlive (sekvencie, sice strasne podobna tym z Pulse, ale aj tak fajn), ale skladby ako celky… no neviem. Tak ale, beriem to tak, ze ked F242 dnes produkuju studiovy album raz za 10 rokov…

no a rozhodne odporucam “deLuxe” ediciu albumu…. druhe cd je skutocne vydarene a hlavne velmi zaujimave!

Aktívni užívatelia:  brano, murdok, radoo

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]