Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Oceán / Shalom / Muk / Vozáry / Kučera

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
23.6.2011 o 14:05   /  # 91

DVD bude podla mna s najvacsou pravdepodobnostou to iste co bolo v TV, silno pochybujem (v kutiku duse sice dufam) ze by zvukovu stopu nahradili tou zivou .

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
26.6.2011 o 13:20   /  # 92

na roznych diskusiach si všímam, že drvivá vačščina negativnych ohlasov na znovuzrodenie Oceanu prichádza od dievčat, podla mna to bolo kvoli tomu, že sa viac osobne ztotožnovali s predstavitelom tohoto symbolu (PM) ako s hudbou samotnou. Sami chlapci povedali, že stále dufali, že za tými 3-5 prvými radami fanatikov je tam aj niekto kto prišiel aj kvoli hudbe, nielen kvoli ním. Myslím,ale, že tak uvažuju všetci umelci

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
3.7.2011 o 22:41   /  # 93

Novy Ocean s Jitkou je skvely! Ten hlas tam pasuje a posuva to niekde opat dalej

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 165

Zaslať odkaz
5.7.2011 o 18:34   /  # 94

ano,Jitka nikdy nebude peter,ci uz hlasovo alebo charizmou,ale mne sa jitka ako spevacka velmi paci,v hrdle ma zlato , drzim oceanu prsty a som rad ze sa vratili,aj ked v takejto podobe. nove live CD je skvele,tak isto aj novy singel.pockajme si na avizovany novy album…...

HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 65

Zaslať odkaz
6.7.2011 o 14:48   /  # 95

CD ... velke mile prekvapenie

Ikona
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
12.7.2011 o 14:28   /  # 96

Čítam si staršie rozhovory...

Měli byste chuť vystupovat jako předkapela Depeche Mode?
Petr Muk: Myslím, že dnes už ne. Byli jsme na jejich koncertu v Berlíně a tam to předkapela dostala naplno, i když začínala znělkou ze Stojedničky. Z první řady, v ní jeden Gahan vedle druhýho, papíry jen lítaly.
Dušan Vozáry: DM jsou totiž na rozdíl od Erasure tvrdě kultovní kapela.

Ikona

Zaslať odkaz
29.7.2011 o 20:12   /  # 97

Tak mi to nedalo na prvýkrát som na YouTube publikoval video na ktoré nemám právo aby som ho šíril…

Ale táto pieseň doteraz nebola v dobrej kvalite online a nemôžem si pomôcť, celý tento album bol skvelý...

Ikona

Zaslať odkaz
13.9.2011 o 11:52   /  # 98

Vítam vás v mojej sólo téme a pozývam k zhliadnutiu nového dokumentu o Petrovi M., túto stredu o 21:00 na ČT1.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10123383458-pribehy-slavnych/411235100211005-ve-vlnach/

Za tým bude nasledovať záznam významného koncertu s pre mňa len ťažko akceptovateľným zvukom.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 96

Zaslať odkaz
13.9.2011 o 22:03   /  # 99

tak na to sa veľmi teším…i keď na druhej strane, určite ma to rozosmutní... :(

Signatúra 

Filozofia je permanentné a ako vždy aj márne úsilie povedať to, čo sa vlastne nedá povedať.
Theodor Adorno

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 32

Zaslať odkaz
14.9.2011 o 22:45   /  # 100

Tak koncert mam prave za sebou a v slede udalosti co prave prezivam ma dostal.ten cas a to obdobie mi uz nikto nezoberie.20 rokov spät

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
15.9.2011 o 9:11   /  # 101

dokument o Petrovi bol viac nez vyborny!!! Natoceny s citom a myslim, ze s dostatocnym odstupom casu. A nasledny koncert Oceanu… ako, fajn spomienka, ale… tak si nalejme cisteho vina. Hrali fakt nazivo alebo sli na half playback… ved tam neboli takmer ziadne rozdiely v porovnani s albumovymi verziami… ale to je len moj nazor. Celkovo to bol jeden absolutne skvely vecer…

Ikona

Zaslať odkaz
15.9.2011 o 11:03   /  # 102

Dokument OK, ale viac sa mi páčil ten ktorý mám nahraný z TV Prima, bolo tam viac hudby z daných období a viac Petra, a zvláštne ako niektoré veci trochu inak vyzneli, každopádne OK a dozvedel som sa aj nové veci. “Koncert” som už vynechal, mám to nahrané z minula a stačilo, len som si pár sekúnd overil či je to ten istý nezmysel. Škoda, taký výnimočný koncert, a taký idiotský “záznam”.

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 1

Zaslať odkaz
15.9.2011 o 11:29   /  # 103

Mohol by niekto ten dokument niekde zavesit? dik.

HodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
16.9.2011 o 8:30   /  # 104

Spomienky u mna pokracovali v tu noc dalej a asi ma chytila nostalgia a pustal som si par veci co mi zostali.snad niekoho fotky potesia,hlavne mladsiu generaciu ktora pozna ine single nez my

HodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
16.9.2011 o 8:31   /  # 105

Ráchel/Dávná zem

Obrázkové prílohy
Rachel front.jpgRachel back.jpg
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti

Aktívni užívatelia:  brano, Gahan, lakerka, murdok, Roman, smidak101

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]