Caute! Minule som isiel autom a na krizovatke predomnu stalo cierny opel. No a na ramiku v ktorom je vsadena ŠPZ-ka ma krasne playing the angel fontom napisane depeche mode - tour of the universe. Tak ma napadlo, ci by niekto nemal zaujem. Na nete som nasiel par firiem, ktore podla vasho navrhu urobia pozadovany napis + aj grafiku, len objednavka musi mat tusim minimalne 100 kusov. Kto by mal zaujem nech sa sem napise, resp. pomoze najst aj inu firmu, ktora tie podlozky vyraba. Bolo by to super, keby sme pod špz- kou nemali napisane napr. auto valušek ale take depeche mode - devotional .
Cakam na vase odpovede, navrhy a aj pomoc. diky
Tu je na ukazku jedna podlozka co si nechali vyrobit fanusikovia auta ford puma
Obrázkové prílohy
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
myslim ze by bolo asi lacnejsie si dat vyrobit len samotne nalepky na SPZ a to ti urobia uz od 1ks a k tomu uz len samotnu cistu SPZ aj s podlozkou kam nalepis nalepku
PS: nasiel som firmu kde min pocet je 20 ks na potlac
Tak vdaka jarikovi sa nasla firma ktora ponuka nasledovne: ponúkame Vám možnosť potlače vlastného nápisu či loga.
Minimálny objednaný počet je 20 párov. Výsledná cena závisí od počtu použitých farieb.
Len Vás poprosím, o návrhy, fonty, obsah napisu popripade grafiky. Potom by sme vybrali najlepsiu a mozme to objednat.
myslm ze ked sa zozbiera aspon 10 navrhov dame hlasovat a vyberie sa vitaz, no dufam ze tam nebude nic napadne typu depeche-mode .sk .
Skor by som privital keby to bolo jasne o co ide len dm znalim