Mna zatial ziadna grafika neoslovila :-( , ja osobne tam nechcem mat ziadny napis depeche mode, bral by som daky “piktogram” + utrzok textu
devotee alebo world in my eyes atd..
“Taking a ride with my best friend”
Chvilu som nad tym sedel, ale okrem napisu a nejakej mini grafiky na takomto rozmere som nic co by sa mi pacilo nevycaroval. Bral som ohlad aj na to, ze zrejme obdobie Violator alebo SOFAD bude pre vsetkych asi najviac akceptovatelne.
zbeznym zratanim je zaujem o cca 27 parov nalepiek resp. podloziek co chce uz len vyhodnotit aky navrh sa da do vyroby (aj ked na tom sa nezhodneme asi nikdy)
podme do toho mne sa jednoduchy napis DEPECHE MODE zda najvhodnejsi, nemusime tu rozoberat vyber obdobia. Vhodny typ pisma sa mi zda bud to siroke tak ako je napisane depeche mode 101 ked zacina film. Je lahko citatelne a aj graficky podarene.
podme do toho mne sa jednoduchy napis DEPECHE MODE zda najvhodnejsi, nemusime tu rozoberat vyber obdobia. Vhodny typ pisma sa mi zda bud to siroke tak ako je napisane depeche mode 101 ked zacina film. Je lahko citatelne a aj graficky podarene.
Suhlasim aj ja! Myslim, ze to bude najjednoduchsie. Ale s fontom violatoru a aby to nejako vyzeralo tak nech tam je: depeche mode violator.
Este pockame tak tyzden-dva a pojdem to objednat