... a mne sa strašne páči projekcia s vrtiacou sa ženskou, úplne magické!
Mysterious ways.
Tour Of The Universe - Live In Barcelona [DVD]
Strana 3 z 3 |
3 |
|
|
18.11.2010 o 21:32 / # 31 |
|
|
|
|
|
|
|
|
23.11.2010 o 1:52 / # 32 |
|
dvd-cko nepozerajte v 5.1,,,ale klasic stereo,,potom to nema chybu,,som DJ a na klasic stereo a poriadnej aparature to hra dynamicky,,ja som spokojny,zostrihane je to dost zaujimavo to priznam,,ale skuste si to pustit hlasnejsie a zavriet oci |
|
|
|
|
|
|
23.11.2010 o 10:51 / # 33 |
|
V .týždni dostalo toto TOTU DVD 3 hviezdičky z 5. |
|
|
|
|
|
|
23.11.2010 o 11:44 / # 34 |
|
DVD som si pozrel niekolko krat, a viac uz ani nemusim: Plusy: Minusy: DVD je este horsie nez ONIP, |
|
|
|
|
|
|
23.11.2010 o 15:06 / # 35 |
|
Pekne si to zhrnul a plne suhlasim, asi by som len doplnil ze aj Dave zbytocne pretazuje svoje hlasivky napr. v IFY ten skrekot je katastrofa a potom uz len tazko dospieva koncert ako ma uz je to len o Martinovej pomoci kedy niekedy taha ako keby aj za neho… To je asi jedine turne ktore okopirovalo track list toho predchadzajuceho vratane slabuckych aranzmanov starych skladieb ktore v tejto podobe stratili svoje caro, ved SOTU je elektronicky album ktory sa mi mimochodom velmi paci okrem Fragile Tension a na koncerte som ziadnu dobru elektroniku nepocul, bohuzial… :-( Na pohladenie duse si namiesto koncertu popocuvam radsej zo SOTU boxu Studio session to su jednoducho urobene pecky a maju hudobneho ducha. |
|
|
|
|
|
|
23.11.2010 o 19:25 / # 36 |
|
Depeche mode maju slabé aranžmány odvtedy ako odišiel ALAN WILDER. Live verziu treba viac prekopať a vyšperkovať a mám pocit že DM bez Alana tomu velkú pozornosť nevenujú. Toto je aspoň môj osobný pocit,nemôžem si pomôcť. |
|
|
|
|
|
|
23.11.2010 o 22:37 / # 37 |
|
koncerty su vzdy ine ako studiove nahravky alebo albumy,,dost vela kapiel bohuzial hra koncerty rokovejsie,,ale zas gitary su zas viac live |
|
|
|
|
|
|
30.11.2010 o 21:26 / # 38 |
|
Na tento koncert som sa velmi tešil a to aj preto lebo to mal byť konečne prvý bluray od DM,preto som aj očakával dokonalý zvuk.Popravde sa mi všetko toto píše z ťažkým srdcom. Cakanie na tento live koncert trvalo tak strašne dlho a bohužial ten výsledok za to nestojí. Tažko sa to priznáva ale je to tak. Prečo to museli takto zmrviť.Ked už sa nepodari strih tak sa aspoň mohol vydariť zvuk,ale nepodarilo sa ani jedno z toho.Zvuk DTS HD master ktorý má byť špičkový aby ma to nutilo púšťať si koncert znovu a znovu tak sa z toho stal presný opak. Už sa mi nechce ani dalej písať ,ale už by mali prestať s tým experimentovanim pri hladaní režiséra pre videoklipy ktoré bez Corbijina za nič nestoja a kde nakoniec ani nehrajú a tak isto pri hladani režiséra na koncerty. Anton Corbijn je jasná odpoved.Jeho ztrih tiež nieje akčný ale zábery a výsledný strih ktorý vidíme má aspoň pre mňa vždy väčšiu hlbku. Proste Corbijn pozná DM najlepšie od fotografií až po akékolvek video. Co sa týka toho zvuku tak myslím že niekde sa stala velká chyba a rád by som dostal vysvetlenie že kde?????? PS : A aj ked to tak nevyzerá tak DM mám skutočne rád.Naozaj som chcel aby sa im tento live koncert vydaril.Chcel som si koncert užiť doma v pohode s kvalitne urobeným zvukom a tak aby som na to pozeral z radosťou. |
|
|
|
|
|
|
11.12.2010 o 20:32 / # 39 |
|
Musím sa s Vami podeliť o svoje pocity. |
|
|
|
|
|
|
13.12.2010 o 16:04 / # 40 |
|
to Robert: |
|
|
|
|
|
|
26.12.2010 o 23:12 / # 41 |
|
Pre mna asi najzaujiimavejsia vec sa nachaadza na bonusoch , kde sa spomina fakt , ze by mali zahrat THE SUN and THE RAINFALL ...... sakra .... to by bol inaksiii goool KURNAJS !!!!! |
|
|
|
|
|
|
31.12.2010 o 2:30 / # 42 |
|
Nedá mi reagovať na rôzne názory, ktoré sú na tomto fóre. Moja osobná skúsenosť. Tešil som sa na Ježiška a ten ma nesklamal a našiel som pod stromčekom Bluray Depeche Mode - Live in Barcelona tak som si ho pustil a ponoril sa do atmosféry, ktorú som už pár krát zažil aj na živo. Ale čo ma zarazilo bol zvuk vo formáte DTS, ktorý sa na DTS len hrá!!! A to doslova. Nemôžem si pomôcť, koncert som si síce vychutnal do konca aj napriek tomu nepodarenému zvuku a je celkom fajn aj keď si myslím, že určite boli iné koncerty, kde to bolo omnoho lepšie! Po skončení som dal do prehrávača pre zmenu bluray koncert THE Cure - Trilogy nastavil zvuk na DTS MAster a ten rozdiel bol priepastný!! A to doslova. Zvuk na bluray THE Cure je fantastický a nemôže sa rovnať s tým čo dali na placku Depešákom. Kde sa stala chyba???? Tak dlho sa na to bluray čakalo a toť sklamanie. Tým nechcem odradzovať potencionálnych záujemcov, ktorí naň tak dlho čakali si ho asi aj tak kúpia ale moje osobné hodnotenie je 80%. Proste niečo tomu ešte chýba. Žeby Corbin??? |
|
|
|
|
|
|
3.1.2011 o 0:09 / # 43 |
Nemyslím si, že nevenujú pozornosť. Skôr je to cesta/štýl Gore prípadne Gahan. Oni proste takýto štýl chcú a vyhovuje im. Mali by si pozrieť koncert Mekyho Žbirku alebo No Name nech pochopia ako sa robí live. Nehovorím o U2… |
|
|
|
|
|
|
3.1.2011 o 22:08 / # 44 |
|
Aranzmany skladieb su celkovo slabe ... velmi ... uz len ked vezmeme do uvahy, ze taky PERSONAL , NEVER , alebo ENJOY je uz skoro 20 rokov nezmeneny . To , ze sa kazde turne zahra iny git. rif a zvyrazni sa nejaky zvuk nad druhym ... to je velice maalo . Ale na druhej strane ani take U2 sa moc s aranzmanmi skladieb az tak nehraa . Bud spravia nejaku akusticku verziu , alebo maximalne nieco s jednym - dvoma zvukmi .. ako napr DM . Je pravda , ze ani jedni a ani druhi sa s tym moc parat nemusia - ludia pridu na koncert tak ci tak . |
|
|
|
|
Strana 3 z 3 |
3 |
Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074