Camouflage live 2011
18.3. Bratislava, MMC klub o 20:00hod.
hosť, skupina Tanx (Sk)
po koncerte Camouflage, After Party s Dj Mirage (Cz)
počas celého večera bude aj DM shop
predpredaj lístkov http://www.ticketportal.sk
Od 1.novembra do 24.decembra 2010 budú v predpredaji špeciálne lístky s originálnym tričkom Camouflage live 2011 a podpis kartou.
Obrázkové prílohy
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
dost bolo zle ze akoze party skoncila pred 2.30 a potom stat na stanici ktora bola zamknuta-brrr. skoda ze tam boli tie 2 skupiny inak by tam ludia ostali a tancovali.dufam ze na oceane to takto nedopadne
bol tom moj druhy koncert C.
koncert ako taky bol vyborny. C. su na podiu ako doma. je z nich citit totalne potesenie z hrania a z toho, ze su pokope na podiu. rovnako komunikacia s publikom je totalna. zranenie marcusa bola ozaj patalia, ale o to vacsi obdiv, ze dohral set.
celkovo boli C. taki dobri, ze sme vazne premyslali, ze v sobotu pojdeme do Prahy, ale migrena veci troska zmenila.
kazdiopadne sa tesim na dalsi ich koncert.
organizacia:
- hm… dat kontrolu listkov do maleho vyklenku, to bola uzasna vyhra. rad stal na mieste asi 20 minut. a ochrankar ziaril vtipom a dobrou naladou.
- neviem, kto robil nazvucenie, ale klavesy vpravo nebolo skoro vobec pocut
- inak nemam vyhrady, koncert som si uplne uzil.
podla informacii z ceskeho servera. najprv podozrenie na porvrtnuty clenok, neskor po RTG zlomenina a zakaz pohybu. takze koncert v prahe na barovej stolicke. skoro som siel aj do tej prahy…
Tíško som vám závidela….som rada, že koncert bol super,... čo ten úraz, to sa mu stalo na pódiu?
jj, na podiu. marcus si ten koncert veelmi uzival /teda vsetci zo skupiny samozrejme/, skakal jak blazen :D a tak to bohuzial aj dopadlo… cez “conversation” dost blbo dopadol pri skakani na lavu nohu kusok pred bicimi /na podiu mozno bola aj nejaka nerovnost, neviem…/ Noha sa mu trochu podlomila v clenku, ale nevyzeralo to nejako dramaticky, myslela som si ze to bude mat max. vyvrtnute /a on chudak v Prahe nohu v gypse :(
kedze sme stali tesne pri podiu tak som to dost dobre videla cele :(