Aj keď sme už takúto tému mali na starom fóre, zakladám ju opäť, keďže spíme každý deň. Takže sem môžete napísať o prípadnom imaginárnom stretnutí s členmi, alebo pri akej príležitosti Vám DM v sne hralo atd.
No mne sa túto noc prisnilo, že na vysielaní Miss sa finalistky predvádzali za doprovodu Blasphemous Rumours .
Pripájam sa , lebo túto noc som mala naozaj krásny sen s DM.Bola som znova na koncerte a bola to dosť malá miestnosť kde hrali.Zaujímavé bolo, že Martin hral ako prvý a spieval svoje veci a museli sme sa poznať, lebo spolu sme chodili aj medzi fanúšikmi a spieval im priamo do ucha.A vlastne všetko sa točilo v sne len okolo neho a mňa. A ešte si pamätám , že keď skončil, tak až potom nastúpil samotný DM ale z toho si už nič nepamätám.Ale viem že v tom sne som sa cítila veľmi príjemne, bol to naozaj živý sen.Celý deň mi to ešte behá po rozume, už som si musela pustiť aj DM na DVD aby som aspoň z časti uhasila ten smäd.
Asi pred 2 tyzdnami sa mi prisnilo, ze 3.januara na buduci rok bude v Blave koncert!!! Sice by asi bola trochu kosa, ale nebola by som proti, kebyze to vyjde
noo mne sa nic take podstatne nesnivalo, az na vcera (resp. dnesne rano?) - snivalo sa mi nieco s Daveom a ked som pobede isiel zo skoly tak na jednom panelaku boli grafitti a tam ze dave gahan a taka ta depesacka znacka (a kusok dalej napis White power ale to radsej nekomentujem)... som bol uplne mimo ked som to videl, to bolo znamenie!
Este davnejsie sa mi snivalo ze som bola na koncerte DM v Bratislave a po skonceni som zmeskala vlak na cestu domov ... Ostala som tam sama smutne stat a zrazu si ma vsimol Dave ... Povedala som mu co sa mi stalo (zaujimave ze som vedela perfektne po anglicky) a on povedal ze sa o mna postara. Ostala som tam s nimi, ziskala som fotky a podpisy , mohla som u nich prespat a na druhy den mi vybavili listok na cestu domov. Krááásny sen ...
Tak mne sa o koncerte posledny tyzden snivalo uz dva krat… V tom prvom sne som dokonca kecala s Davidom .
Moje podvedomie sa uz pripravuje na 3 koncerty
Spominam si na svoj jeden taky sen. Bol neuveritelne zivy… Stali sme pod podiom na ich koncerte… Nadsene sme natahovali ruky k chlapcom, Dave a Martin sa priblizili ku nam a podavali nam svoje ruky. Ten dotyk si tak zivo pamatam. Citila som sa stastne, spokojne, lahucko, taky pocit euforie. S tymto pocitom som sa aj prebudila a marne som hladala okolo seba dav rozjasenych fanusikov. Len usmev mi zostal na perach… Cestou do prace som v aute o tomto sne rozpravala a ostatni sa smiali a povedali, ze uz blaznim. Nahoda zariadila, ze sa v praci zastavil za mnou kamarat, ktory mi maval pred ocami akymsi zvlastnym formatom papiera s vyrazom dietata, ktore prave dostalo svoju najtajnejsiu hracku. “Vies co mam? Vies co mam? Pozri!”. Bola to vstupenka na ich koncert v Bratislave. Okamzite som sa premiestnila do svojho sna a povedala som si, ze to snivanie ani nahodou nebolo nahodne. Sice nebudeme stat pod podiom, mame rezervovane miesta na tribune, pretoze neovplyvame patricnou vyskou, no uz sa nesmierne tesime… Uz len 8 dni a ten euforicky zazitok pocitim na kozi aj v skutocnosti.
) no donedavna sa ani mne nic nesnivalo. Az pred tyzdnom. Bolo to niekde v budove. Bola tam rada a ludia si kupovali listky na koncert DM. Zrazu som pri pokladni zbadala Martina (netusim, preco si kupoval listky na vlastny koncert ).Bratovi som podavala veci s komentom, nech mi ich podrzi a isla som za Martinom, ci sa mi moze podpisat a odfotit sa. Martin bol ochotny, ze jasne, ale ze mam ist von. Tak som sla, hovoriac bratovi, ze hned pridem. Neviem preco, ale ocitla som sa s nim v aute. On sedel na prednom sedadle vedla sofera, ja vzadu za Martinom. Kto soferoval, neviem ... Bola som nahnuta k prednemu sedadlu, hlavou som sa opierala o Martinovu opierku. Martin sa zrazu otocil ku mne a dal mi pusu . :D Necakane ani neviem za co :D, ale bolo to mile , rozhodne mi to vsak sprijemnilo den. No ak by sa to premenilo na skutocnost, ze ho stretnem, tak to uplne staci ).
Tak na dnes sa mi snívalo….bola som na koncerte - samozrejme pod pódiom a samozrejme - úplne vpredu…. koncert bol úžasný, Martin sa šťastne smial, Dave bol vo svojom živle….krása.
Ešteže ten budík bol zhovievaný a zazvonil až po druhom prídavku…...a pekný deň mohol začať...
Dave Gahan Officially Adopts Son James Nicholas Rogers-Gahan
March 27th, 2010
David marked the joyous occasion of the formal adoption of James Nicholas Rogers-Gahan, the son of his wife of eleven years, Jennifer Sklias-Gahan in New York City on Wednesday March 24th. Jimmy officially joins David’s other two children—daughter Stella Rose Gahan, and son, Jack Gahan…..this isn´t dream, this is fact!
Dnes nadránom (asi kvôli dnešnej DM párty v TN)... spoločný duet s Martinom od Eurythmics Miracle Of Love a rozčuľovalo ma prečo s ním, keď Dave má na to vhodnejšiu hĺbku hlasu. Potom ovšem budík, rýchlo som sa snažila zaspať a doriešiť to ale potom do toho prišiel sen o remixe Personal Jesus.