Vsetko o novom DM albume. Toto je miesto pre vase nazory ci postrehy k tejto remixovej kompilacii.
Remixes2: 81-11
|
|
28.5.2011 o 23:49 / # 1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
29.5.2011 o 0:01 / # 1 |
|
Najnovsie cislo magazinu Q prinieslo kratku recenziu k Remixes2. Z moznych 5 album dostal len dve hviezdicky. Autor dost kritizuje volbu remixov. Z takeho mnozstva mixov ako DM maju by sa dala vytvorit omnoho lepsia zostava. Odporucanie dostal Oliver Huntemann And Stephan Bodzin remix skladby Everything Counts. |
|
|
|
|
|
|
5.6.2011 o 21:53 / # 2 |
|
Co som zatial počul, tak dobre. Teším sa na 1. a 3. disk. Akurát tá cena v DM shope, že 27,90€. Remixes 2 (3CD) sa dá zohnať za 19,80€. To je paradox… |
|
|
|
|
|
|
6.6.2011 o 8:11 / # 3 |
Plny suhlas! Jediny mix (Oliver Huntemann And Stephan Bodzin remix skladby Everything Counts) ktory za posledne obdobie aspon u mna stoji za to |
|
|
|
|
|
|
6.6.2011 o 12:11 / # 4 |
|
Ten novy remix Question of Time. je to jedna z mala veci, ktore ma zaujali, aj ked mozem povedat, ze ma k dokonalosti daleko. ten zjednoduseny a pozmeneny riff je naozaj podareny. na konci to je poriadny odvaz, neviem si predstavit, ze by som pri tom soferoval….asi by som to niekam nabural v plnej rychlosti Wilderov remix tusim nemusim ospevovat, to je uplne jasne. Behind the Wheel zacina tak, ze mate chut to vypnut, ale treba vydrzat a Clarkove hypno-beaty a trochu zlovestne podkreslenia refrenov vas mozno uchvatia. TTTora! som zatial nepochopil. prepinam. Leave in Silence je zaspavaci , aj ked kvalitny remix. Freestate remix je sracka. |
|
|
|
|
|
|
15.6.2011 o 22:03 / # 5 |
|
Konecne som si nasiel cas si Remixes 2 vypocut. Starsie mixy som povacsine poznal, takze ma nicim nejako neprekvapili. Ale milo som prekvapeny z mixov na 3 disku. Az na Tora tora tora. To je co? To mala jedna zo skladieb na ktoru som tesil. Velke sklamanie. Kto su Karlsson And Winnberg ze si ako jedini presadili az dve skladby na albume dokonca aj na 1 CD vydani? Radsej to mohli vymenit za TSATR od BLO. Ale inak som celkom spokojny. |
|
|
|
|
|
|
16.6.2011 o 23:52 / # 6 |
No ale chalani s DM predsa na tomto albume nevytvorili absolutne nic. Oni iba vybrali skladby ktore sa im pacili. co sa mna tyka tak absoludne zbytocna vec tento album a v ziadnom pripade by som si ho nekupoval a nedal bysom za to ani euro. Vzdy rad podporim chalanov s DM kupou originalu, vtedy ked nieco vytvoria skutocne oni,ale taketo eskapady to naozaj nie. |
|
|
|
|
|
|
20.6.2011 o 10:34 / # 7 |
|
Personal Jesus (Alex Metric Remix) Přál jsem si další remix od Minilogue, toho jsem se sice nedočkal, ale ‘I Want It All (Roland M. Dill Lunar Dub Remix)’ mi to vynahradil |
|
|
|
|
|
|
24.6.2011 o 20:19 / # 8 |
|
ktorý mix je od Bernarda Sumnera |
|
|
|
|
|
|
25.6.2011 o 21:23 / # 9 |
|
Ja som s remixes 2 veľmi spokojný. Je to možno aj preto, že som od Exciteru už singlové remixy nekupoval aby som sa nerozčuloval, okrem Precious a Suffer (remixes 1 mám). Výber remixov pre “2” je fakt super. Sú tam nejaké pi…..y ako NLMDA Digitalism alebo Everything counts. Ale zostatok v poho. Ospevovaný Alan s In Chains bol predbehnutý típkom na 1. CD. Ako kompakt super. Hodnotím = remixes 1. Po 5 dl ryzlingu je remixes 2 kúsol lepší. |
|
|
|
|
|
|
26.6.2011 o 1:11 / # 10 |
Bernard Sumner nemixoval DM. Bol osloveny ale sam odmietol. |
|
|
|
|
|
|
27.6.2011 o 22:29 / # 11 |
hmm asi vedel preco :D |
|
|
|
|
|
|
29.6.2011 o 18:09 / # 12 |
|
Zdravim vsetkych, este som to cele nepocuval a ani netuzim ,okrem Wilderovho In chains, pocul som par mixov a tiez som sa tesil priklad na TTT ale zdanie klame ale trosku ma to k niecomu nastartovalo pustam si v aute vlastnu kompilaciu zo starych mixov od roku 82 - 88 no a to su pecky neskutocne ved len skuste si pustit Its called a heard mix , neskutocneeee |
|
|
|
|
Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074