Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Remixes2: 81-11

HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 204

Zaslať odkaz
28.5.2011 o 23:49   /  # 1

Vsetko o novom DM albume.  Toto je miesto pre vase nazory ci postrehy k tejto remixovej kompilacii.

Zaslať odkaz
29.5.2011 o 0:01   /  # 1

Najnovsie cislo magazinu Q prinieslo kratku recenziu k Remixes2. Z moznych 5 album dostal len dve hviezdicky. Autor dost kritizuje volbu remixov. Z takeho mnozstva mixov ako DM maju by sa dala vytvorit omnoho lepsia zostava. Odporucanie dostal Oliver Huntemann And Stephan Bodzin remix skladby Everything Counts.

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 130

Zaslať odkaz
5.6.2011 o 21:53   /  # 2

Co som zatial počul, tak dobre. Teším sa na 1. a 3. disk. Akurát tá cena v DM shope, že 27,90€. Remixes 2 (3CD) sa dá zohnať za 19,80€. To je paradox…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
6.6.2011 o 8:11   /  # 3
Roman - 29.5.2011 o 0:01

Najnovsie cislo magazinu Q prinieslo kratku recenziu k Remixes2. Z moznych 5 album dostal len dve hviezdicky. Autor dost kritizuje volbu remixov. Z takeho mnozstva mixov ako DM maju by sa dala vytvorit omnoho lepsia zostava. Odporucanie dostal Oliver Huntemann And Stephan Bodzin remix skladby Everything Counts.

Plny suhlas! Jediny mix (Oliver Huntemann And Stephan Bodzin remix skladby Everything Counts) ktory za posledne obdobie aspon u mna stoji za to wink

Signatúra 

electrowired / Collection

Ikona
Počet príspevkov: 163

Zaslať odkaz
6.6.2011 o 12:11   /  # 4

Ten novy remix Question of Time. je to jedna z mala veci, ktore ma zaujali, aj ked mozem povedat, ze ma k dokonalosti daleko. ten zjednoduseny a pozmeneny riff je naozaj podareny. na konci to je poriadny odvaz, neviem si predstavit, ze by som pri tom soferoval….asi by som to niekam nabural v plnej rychlosti smile
Stargate mix mi kupodivu uz vadi menej…When the Body Speaks je zaujimavy, velmi hravy, taka veslela nostalgia.
na Puppets treba mat naladu - je to take cukrikove, bezstarostne, vynikajuci remix, aj ked trochu chladny tym 90-s sposobom.

Wilderov remix tusim nemusim ospevovat, to je uplne jasne. Behind the Wheel zacina tak, ze mate chut to vypnut, ale treba vydrzat a Clarkove hypno-beaty a trochu zlovestne podkreslenia refrenov vas mozno uchvatia.

TTTora! som zatial nepochopil. prepinam. Leave in Silence je zaspavaci , aj ked kvalitny remix. Freestate remix je sracka.
inak vyber uz predtym vydanych remixov mohol byt kvalitnejsi.

Zaslať odkaz
15.6.2011 o 22:03   /  # 5

Konecne som si nasiel cas si Remixes 2 vypocut. Starsie mixy som povacsine poznal, takze ma nicim nejako neprekvapili. Ale milo som prekvapeny z mixov na 3 disku. Az na Tora tora tora. To je co? To mala jedna zo skladieb na ktoru som tesil. Velke sklamanie. Kto su Karlsson And Winnberg ze si ako jedini presadili az dve skladby na albume dokonca aj na 1 CD vydani? Radsej to mohli vymenit za TSATR od BLO. Ale inak som celkom spokojny.

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 24

Zaslať odkaz
16.6.2011 o 23:52   /  # 6
DM BMW - 16.6.2011 o 11:38

Zatial som si este nenasla cas si vypocut Remix2:81-11 , ale som fakt dost zvedava co chalami s DM vytvorili.

No ale chalani s DM predsa na tomto albume nevytvorili absolutne nic. Oni iba vybrali skladby ktore sa im pacili. co sa mna tyka tak absoludne zbytocna vec tento album a v ziadnom pripade by som si ho nekupoval a nedal bysom za to ani euro. Vzdy rad podporim chalanov s DM kupou originalu, vtedy ked nieco vytvoria skutocne oni,ale taketo eskapady to naozaj nie.

Ikona
Počet príspevkov: 316

Zaslať odkaz
20.6.2011 o 10:34   /  # 7

Personal Jesus (Alex Metric Remix)
Behind The Wheel (Vince Clarke Remix)
In Chains (Myer vs Wilder Deconstruction)

Přál jsem si další remix od Minilogue, toho jsem se sice nedočkal, ale ‘I Want It All (Roland M. Dill Lunar Dub Remix)’ mi to vynahradil grin A Black Light Odyssey spolu se SixToes už dávno prokázali cit pro DM wink

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 93

Zaslať odkaz
24.6.2011 o 20:19   /  # 8

ktorý mix je od Bernarda Sumnera
je tam vôbec?

Signatúra 

come to the dark side we have cookies

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 130

Zaslať odkaz
25.6.2011 o 21:23   /  # 9

Ja som s remixes 2 veľmi spokojný. Je to možno aj preto, že som od Exciteru už  singlové remixy nekupoval aby som sa nerozčuloval, okrem Precious a Suffer (remixes 1 mám).

Výber remixov pre “2” je fakt super. Sú tam nejaké pi…..y ako NLMDA Digitalism alebo Everything counts. Ale zostatok v poho. Ospevovaný Alan s In Chains bol predbehnutý típkom na 1. CD.
Unieslo ma: ghost, peace, in chans (tiger skin..), the darknest, when the body, suffer (keby tam m83 nezaradili - hlboko by urazili tento remix.
fakt super: I want it, fragile, lilian (v tejto podobe ju môžem), wrong, a dokonca aj relevator.
najslabší článok: NLMDA - digitalim - takto do…... ľudovú pesničku asi vedia len oni.

Ako kompakt super. Hodnotím = remixes 1. Po 5 dl ryzlingu je remixes 2 kúsol lepší.

Zaslať odkaz
26.6.2011 o 1:11   /  # 10
tomassi - 24.6.2011 o 20:19

je tam vôbec?

Bernard Sumner nemixoval DM. Bol osloveny ale sam odmietol.

Ikona
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
27.6.2011 o 22:29   /  # 11
Roman - 26.6.2011 o 1:11
tomassi - 24.6.2011 o 20:19

je tam vôbec?

Bernard Sumner nemixoval DM. Bol osloveny ale sam odmietol.

hmm asi vedel preco :D

Signatúra 

electrowired / Collection

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 92

Zaslať odkaz
29.6.2011 o 18:09   /  # 12

Zdravim vsetkych, este som to cele nepocuval a ani netuzim ,okrem Wilderovho In chains, pocul som par mixov a tiez som sa tesil priklad na TTT ale zdanie klame ale trosku ma to k niecomu nastartovalo pustam si v aute vlastnu kompilaciu zo starych mixov od roku 82 - 88 no a to su pecky neskutocne ved len skuste si pustit Its called a heard mix , neskutocneeee smitten

Aktívni užívatelia:  dmark, molon, smidak101

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]