Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

TV Seriály

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 554

Zaslať odkaz
30.10.2008 o 18:30   /  # 31
geronimo - 30.10.2008 o 0:36

@ZERO:
Si píš, že Fishburne bude rozdávať rozumy! LOL ...Je to presne taký typ herca a tieto roly mu sedia dokonale…

No Petersen ako Grissom sice rozdaval rozumy, ale podla mna take primerane. Rozdaval vedomosti skor ako nejake frazy. Fishburne mi skor ale pripada na dalsieho Horatia a veru druhe CSI: Miami nepotrebujem. Aspon ja som stale za to, ze ked CSI clovek pozera trochu pozornejsie, moze sa aj trochu naucit. No uvidime.
Co som ale cital, alebo lepsie povedane, co si pamatam, tak Petersen by sa mal v seriali aj tak niekedy este objavit. smile

Signatúra 

“I can’t be everywhere, and they’ve banned human cloning.” (Gil Grissom)

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 1491

Zaslať odkaz
30.10.2008 o 19:22   /  # 32

Ja sice nie som nejaky TV maniak, ale zatial si v mojom digi-archive nasli miesto iba kompletne serie Alias, Frasier a IT Crowd. Jedneho casu som zacat stahovat That 70’s Show ale nemal som na to nervy (teda na stahovanie :D ). Ako pozeram na devotoma, som rad ze som neprepadol Lost a Prison Break, pretoze tie serialy smeruju iba k dalsej serii a nie k nejakemu vyvrcholeniu.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 503

Zaslať odkaz
30.10.2008 o 20:47   /  # 33

Joj, Frasiera by som chcéél, sledovával som to v nedeľu neskoro večer na Markíze pred časom… (slovenský dabing, myslím že dobrý)

Teraz len či mi zavedú ADSL alebo nie, technik mal určité pochybnosti. Ak áno, začne moja éra sťahovania. grin (teraz idem vzduchom cez Flarion od T-Mobile, 2 GB na mesiac)

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 231

Zaslať odkaz
30.11.2008 o 20:12   /  # 34

Nemám rád seriály. Maximum 2 díly.hahahaha

Signatúra 

když nejde o život, tak jide o hovno!!

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 396

Zaslať odkaz
22.12.2008 o 17:44   /  # 35

IT Crowd Season 3 - najskor obavy, ze to bude slabe, ale pri 4. casti konstatujem…. pecka!
Heroes Season 3 - dokonala predstavivost scenaristu… uz sa tesim na 4 seriu…

Ikona
Počet príspevkov: 1491

Zaslať odkaz
22.12.2008 o 18:56   /  # 36

@Monghi: najviac sa mi pacila hlaska o tom, ze co tak Jen nahovorit, ze v kazdom Apple je jablko :D Inak sa tesim vzdy v sobotu rano na novy diel.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 204

Zaslať odkaz
23.12.2008 o 13:22   /  # 37

jj, IT crowd sa pochlapili

neviem sa dockat konca Prison, uz je z toho telenovela ale neda mi to prestat pozerat v 4. serii :(

Signatúra 

Petruška: “Ja som proti spoločnosti, spoločnosť je proti vyje.anemu mne”

Ikona

Zaslať odkaz
23.12.2008 o 16:25   /  # 38
Gabriel - 22.12.2008 o 18:56

@Monghi: najviac sa mi pacila hlaska o tom, ze co tak Jen nahovorit, ze v kazdom Apple je jablko :D Inak sa tesim vzdy v sobotu rano na novy diel.

tak tak… 4 cast 3.serie o internete v krabici… to bola vazna supa! A ten zmagoreny sef spolocnost… no comment :D ... aj ked… su jeho fotrom v prvej serii bola vacsia psina smile

Ikona

Zaslať odkaz
20.1.2009 o 19:48   /  # 39

Keďže odvčera mám prvýkrát v živote neobmedzený net, tak som rozmýšľal čo stiahnuť a aj vďaka tejto diskusii to vyhrala tretia séria The IT Crowd. Musím uznať, že na tom mierumilovnom rozchode v závere The Speech som sa fakt dobre nasmial, a možno ešte viac na hodení kávy o diel skôr (tá bola prázdna, táto je plná, plánoval som to celé veky!). :-D Super.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 68

Zaslať odkaz
25.1.2009 o 1:50   /  # 40

Ked zacali davat Prison Break na JOJke, tak ma to neuputalo..asi to bude tym, ze som este chodila do prace a niektore casti mi unikli. Nedavno ma kamaratka nahovorila, tak som stiahla vsetky 4. serie (4 neuplnu wink ) a uplne ma to dostalo. jooooj…Uz nech je april..jednak bude blizsie ku koncertu DM smile a jednak bude pokracovat 4. seria PB grin

Signatúra 

Môj blog

Ikona
Počet príspevkov: 554

Zaslať odkaz
26.2.2009 o 22:53   /  # 41

CSI (Las Vegas) - TV JOJ - koniec 8. serie.
Ja som to tusil, ze serif je svina :grin:
Ale prejdem k serii ako celku. Bohuzial, nasli sa aj casti, ked sa tvorcovia museli znizit k pouzitiu absurdnych a netypickych prvkov… tzv. “show jumped the shark” (vid. Wiki), ale beriem to ako spestrenie.. Ved po tych 9 rokoch sa musime aj trochu odreagovat. Epizoda “Two and a Half Deaths” rezirovana autormi serialu Two and a Half Men ma prijemne prekvapila smile Epizoda “The Chick Chop Flick Shop” s prvkami hororu (sice len tak na okraj, ale predsa) v zatemnenej miestnosti… CSI ide dalej a po 9 rokoch ma stale co priniest.. sice to uz nie je take carovne ako v prvej serii (ale to sa samozrejme neda udrzat po 8 seriach).

Tesim sa na 9. seriu, ktoru ma JOJka pripravenu hned na dalsiu stredu (pripominam, ze samotna 9. seria je este len teraz vysielana v USA smile takze ideme s dobou)

Signatúra 

“I can’t be everywhere, and they’ve banned human cloning.” (Gil Grissom)

Ikona

Zaslať odkaz
26.2.2009 o 23:35   /  # 42

Ja som dnes pozrel Dr. House S05E16, výborný seriál.

Ikona

Zaslať odkaz
28.2.2009 o 18:53   /  # 43

v USA zacala dalsia serialova “hlupost” s nazvom “Doll House”, ale ta hlavna hrdinka… no, dal by som si povedat :D

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 38

Zaslať odkaz
1.3.2009 o 22:06   /  # 44

Vrelo odporúčam seriál Californication, v ktorom exceluje David Duchovny.

Signatúra 

Atlantic City- Bremem- Stuttgart- Wien- Prague- 2xLodz- Zagreb

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 19

Zaslať odkaz
15.3.2009 o 12:11   /  # 45

Heroes are my heroes at the moment.
Nepredvidatelnost is the key.
Jednotka dvojka vyhravaju nad trojkou a stvorka excites me nevertheless

Signatúra 

“In theory there is a possibility of perfect happiness: To believe in the indestructible element within one, and not to strive towards it.”

Aktívni užívatelia:  edko, Radbuza, smidak101, Zero202

Počet registrovaných užívateľov: 2841, Celkový počet tém: 565, Celkový počet odpovedí: 15361

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]