Depeche Mode se vrátí do Bratislavy 22.6.2009!

Téměř přesně po třech letech se vrátí do hlavního města Slovenské republiky legendární skupina Depeche Mode. Koncert na stadionu Interu se uskuteční 22.6.2009! Koncert v Bratislavě bude předcházet o 3 dny koncertu Depeche Mode v Praze, který se odehraje 25.6. na stadionu v Edenu.

Depeche Mode vše oficiálně oznámí na tiskové konferenci v Berlíně 6.10. a v ten den bude rovněž spuštěn prodej lístků.

foto: Depeche Mode/Bratislava 2006

Evropská část Tour, pouze potvrzené termíny a místa:

04.06. Düsseldorf LTU Arena
10.06 Berlin Olympic stadium
12.06. Frankfurt Commerzbank Arena
13.06 Munich Olympic stadium

22.06. Bratislava - Inter Stadion
25.06. Praha - Stadion Eden
27.06. Paris - Stade de France
02.07 Bergen, Norway

Doplnené: Predaj lístkov začne po oficiálnom oznámení turné kapelou 6.10.. Momentálne ešte nemáme informácie, či sa začne bezprostredne po oznámení 6.10., alebo až po skončení konferencie, 7.10.. Rovnako tak nám ešte nie sú známe predajné miesta lístkov, ceny pre jednotlivé zóny na štadiónoch. Tieto informácie vám priebežne prinesieme v priebehu týždňa.

Český DMshop má dohodu s organizátorom koncertu v Bratislave a umožňuje pre záujemcov v Čechách pohodlnejší nákup lístkov na Slovenský koncert. V týchto dňoch preto DMshop spustil predobejdnanie lístkov, aby jeho obsluha vedela v deň spustenia predaja o objeme lístkov, ktoré má od organizátora zažiadať. Na slovensku sa lístky budú predávať v niektorej známej predajnej sieti lístkov. Zatiaľ nemáme potvrdené, či to bude Ticketportal.

Názory Devotees (59)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa