depecheconnect.com - The Depeche Mode tradig Network

Určite mnohí z vás poznajú Napster, KaZaa, či iné programy založené na vymieňaní audio a video súborov prostredníctvom internetu. Jedným z takýchto programov je aj Direct Connect (DC). Rozdiel oproti spomínaným programom je v tom, že sa programom pripájate na jednotlivé servere (huby [čítaj háby]) a to podľa zamerania - teda toho, čo práve zháňate. Na DC vznikol "hub" s názvom depecheconnect.com, kde nájdete všetkých hudby chtivých depešákov z celého sveta - teda aj hudbu a videá na ich harddiskoch. Ako sa k nim teda dostať ?

Stiahnite si z internetu program DC++. Oficiálny download poslednej verzie programu. Na stránkach nájdete aj download slovenčiny / češtiny. Po stiahnutí ho netreba inštalovať, iba rovno spustiť. V programe vojdete do nastavení, kde si zvolíte "login" pod ktorým budete vystupovat, musíte sprístupniť minimálne 1GB nejakého materiálu. Ďalej si nastavíte miesto, kde sa majú vami stiahnuté súbory ukladať. Ďalšou dôležitou vecou je nastavenie voľných slotov (pre tento hub musia byť minimálne 3 - je to počet ľudí, ktorí môžu súčasne sťahovať od vás). Ak zadáte menej ako 3, na hub sa nepripojíte.
Po nastavení sa vpísaním adresy depecheconnect.com pripojíte na hub. Osobne môžem tiež odporúčať synthhub s adresou 194.237.245.81.

Dôležité je, aby ste si prečítali pravidlá používania, pretože pri ich porušení vas odpoja (zablokujú vašu IP adresu) a potom sa už z vášho PC na depecheconnect nikdy nepripojíte!

PRAVIDLÁ:
1. Nezdieľaj ilegálne porno (detské, zvieracie, apod.) - Budeš navždy odpojený od tohto hub-u!
2. Zdieľaj najmenej 1 GB súborov.
3. Nezdieľaj adresár Windows, adresár s inštalovanými vecami, .VOB súbory, alebo iný zbytočný materiál.
4. Maj otvorené najmenej 3 sloty.
5. Neklam o svojom skutočnom internetovom pripojení - radšej si over, či tvoje zobrazené sa zhoduje so skutočnosťou.
6. Nemeň umiestnenie svojich zdieľaných súborov - iný užívatelia tak môžu stratiť možnosť dokončiť prebiehajúce sťahovanie od teba!
7. Ostaň na hub-e pokiaľ sťahuješ.
8. Nerob na hub-e žiadnu reklamu.
9. Tento hub je medzinárodný. Prosím, veď akúkoľvek verejnú diskusiu v ANGLIČTINE.
10. Neurážaj ostatných užívateľov, alebo nebuď nepriateľsky naladený.
11. DC++ užívatelia: maximum 5 hub-ov, minimálne 3 sloty na jednom hub-e (5 hub-ov = 15 slotov minimálne)!
12. DC++ modifikácia umožňuje napísať popis toho, čo zdieľaš.
13. Buď ku všetkým láskavý a nápomocný...
14. Daj vedieť o tomto hub-e medzi svojimi priateľmi!

Ešte malú poznámočku, ak sa na tomto hub-e objavíte, zvoľte svoj login v tvare [SK]mojlogin (ľahšie sa tak slováci nájdeme). Nie je to však podmienkou :)

Stránka správcov depecheconnect.com.

Názory Devotees (3)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa