Dva roky po… 22.6.2009

Dva roky po… 22.6.2009

Pre nás, slovenských fanúšikov Depeche Mode, je akákoľvek návšteva, či už samotnej kapely alebo niektorého z jej členov, vždy výnimočnou udalosťou, ktorá zanechá v spomienkach navždy nezmazateľnú stopu.

Bolo tomu tak pri prvej návšteve Davida Gahana v Bratislave v roku 2003, následne to bol fenomenálny a jedinečný koncert v rámci Touring The Angel, neskôr rozpačité vystúpenie Andyho Fletchera v PKO, no a samozrejme druhý koncert Depeche Mode v našom hlavnom meste, od ktorého ubehli už dva roky.

Pamätáme si to všetci, ktorí sme tam boli. Prvé nepotvrdené informácie o možnom koncerte, následne šialenstvo, ktoré rozpútalo oficiálne potvrdenie vystúpenia a neskôr spustený predaj vstupeniek. No a samozrejme nesmieme opomenúť všetko, o čom nás vždy promptne a exkluzívne informovali stránky depechemode.sk.

Nuž a potom už osudný pondelok, nervozita, dážď, obavy, či koncert vôbec bude, zmätočná organizácia na štadióne a následných 120 fantastických minút s jednou z najlepších kapiel v dejinách rock´n´rollu! Tisíce fotiek, stovky videí, nekonečné oslavné recenzie fanúšikov... všetko dôkazy večnej myšlienky, že aj krátky okamih dokáže niečo v človeku zmeniť na veľmi dlhý čas, niekedy aj na celý život...

Vráťme sa teda s nami o dva roky späť a vychutnajte si "Strangelove" tak, ako ste ju videli a počuli na štadióne Interu v Bratislave, 22.júna 2009. Tento krát v novom zostrihu.

A nezabudnite aj na rozsiahlu galériu s takmer 600 fotografiami od profesionálov ale predovšetkým od vás - vytrvalých a verných fanúšikov. Ďakujeme za neskutočnú atmosféru, ktorú ste pomohli vytvoriť pre najlepšiu kapelu na svete! See you in 2012 ;)

Názory Devotees (10)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa