Everything Counts - party v Live! Clube

Sobota večer - bratislavský Liveclub v Auparku - tanečný parket nabitý takmer na prasknutie, pri baroch neustále rušno, stoly obsadené do posledného miesta - zdá sa, že party je v plnom prúde, majiteľ si šúcha brucho, lebo dojná krava sype peniažky. Bolo to naozaj také bezchybné?

Áno, bolo. Veď, čo môže byť pre DJ-a väčším potešením, ako odozva ľudí na parkete. To je ten pravý indikátor správne zvoleného setlistu. Veď, čo môže byť pre majiteľa klubu väčším potešením, ako vysoká tržba. Prečo potom vznikol tento článok? Niet sa na čo sťažovať, veď už na letákoch sa písalo, že pôjde o Retro party a nie o akciu zameranú na produkciu Depeche Mode. Napriek všemocným snahám chlapcov za mixpultami, ktorým by som rád poďakoval, bolo skladieb DM ako šafranu.

Ako teda dopadli depešáci? Nesmútili, bavili sa dobre, po dlhom čase sa stretli priatelia väčšinu roka odkázaní len na spojenie cez internet, niet nad priateľstvo. Sklamanie samozrejme bolo, najmä z toľko očakávaného priameho prenosu vystúpenia Davea Gahana, ale to už prebolelo. Prešlo aj to, že sa ku nám mocní chlapci správali pri vyprázdňovaní klubu ako ku prašivému dobytku. Treba skôr povedať, že depešák je tvor veľmi nenáročný, nepotrebuje veľkolepé kluby, obrovské parkety, skvelé plátno a projekciu. Vystačí s dobrou náladou, kopou priateľov a hlavne hromadou depešáckej muziky. Takéto stretnutia netreba organizovať často, ale keď už dôjdu fanúšikovia z druhého konca republiky alebo z Čiech, mali by sme ich odmeniť. Nájde sa teda v Bratislave klub, ktorý nás z času na čas prichýli a prepustí priestory, bez toho,aby sa staral o to, ako sa zabávame?

Názory Devotees (1)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa