See You in 2003

Sedím za svojím počítačom, v rohu obrazovky David privádza do varu publikum na pražskej Sparte, vonku sa stmieva a ja si v duchu hovorím: "Do pekla, zasa ďalší rok v ťahu" smile Nie, vôbec tu nechcem bilancovať tento rok, i keď na mnohé by sa dalo pospomínať.

Možno na to, ako sa počas tohto roka stal DepecheMode.sk skutočným depešáckym portálom uznavaným už nielen na Slovensku a v Čechách, ale aj v depešáckom webovom svete. Snáď jedinou prekážkou, aby sa stal portálom najlepším je jeho anglická verzia, ale to je zdá sa vec nerealizovateľná.

A vôbec, prečo nebilancovať, veď je tu koniec roka, a to sa predsa s obľubou robí všade, a nie je to len hlúpy pozostatok červených bratov. Veď tento rok bol zaujímavý aj pre mňa, keďže sa Gabovi definitívne podarilo presvedčiť ma k spolupráci. Či to bol vydarený ťah alebo nie, to už musí vedieť on, prípadne vy všetci, ktorí tento portál navštevujete. No... a pochvala patrí samozrejme aj ďalším ľuďom, úzko spätých s DepecheMode.sk, ktorí pomáhajú robiť tento portál stále lepším a lepším. Takže všetkým patrí vďaka za to, že ma to na tieto stránky stále ťahá a hrozne ma baví pátrať po všetkých novinkách, ktoré sa týkajú Depeche Mode.

A keď už som spomenul DM, musíte uznať, že v tomto roku bolo tých noviniek a vecí z ich strany až až. Stačí sa prehrabať archívom na týchto stránkach a zistíte, že hoci v tomto roku kapela samotná aktívna nebola, predsa len bolo okolo nej dosť živo. To len svedčí o tom, že je o chalanov stále dostatočný záujem. Veď nakoniec dva double dvd tituly, ktoré riadne rozprášili rebríčky predajnosti po celom svete, cena Q magazínu, veľké promo akcie ohľadne ONIP, už definitívne potvrdenie realizácie projektov Martina, Davida a producentského počinu Fletcha, to si myslím zaslúži pochvalu. Chalani nám naozaj robia radosť. V spokojnosti teda môžeme konštatovať, že aj rok 2002 bol pre DM a ich fanúšikov veľmi úspešný.

A myslím, že aj na ten nadchádzajúci sa môžeme len a len tešiť. Môžeme očakávať presné termíny vydaní Martinovho a Davidovho projektu, je možné, že MUTE usporiada aj nejaké promo-akcie, na ktorých sa spomínaní páni zúčastnia a budú na pre nás dostupných miestach. A keby sme mohli naozaj uveriť všetkým Davidovým slovám, možno by zopár šťastlivcov mohlo svojho "malého boha" zhliadnuť aj naživo. A netreba zabudnúť ani na remixové 2 CD, ktoré by sa malo v roku 2003 objaviť na trhu pod značkou MUTE (alebo EMI?). No... a ak by sme boli najväčší optimisti na svete, tak by sme sa v polovici roka mohli tešiť na nové správy ohľadne budúcnosti samotnej kapely, ale na to si radšej počkajme.

Dovtedy Vám prajem hodne pohodových a nádherných chvíľ spojených s hudbou DM, veľa ďalších vydarených parties a pripadne nejakú tú chatovačku. A nezabúdajte popri tom, že okrem DM je na svete kopec ďalších skvelých kapiel, ktoré sa chystajú na trh uviesť svoje nové produkty. Treba to všetko počúvať, aby ste potom spokojne mohli vyhlásiť, že tou najlepšou kapelou sú stále Depeche Mode.

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa