The Saturdays by mohli získať no.1 v prospech Depeche Mode

The Saturdays by mohli získať no.1 v prospech Depeche Mode

Sexy dievčenská skupina pod názvom The Saturdays si vzala do parády klasiku Depeche Mode - "Just Can’t Get Enough". Čo na to Depeche Mode a že to nie je povrchný úmysel? Možno The Saturdays skutočne získajú pre Depeche Mode prvú priečku v rebríčku, ktorú nikdy nedosiahli.

Synthypopová legenda Depeche Mode priznáva, že nemá názor na prerobenú skladbu jedného z ich najväčších hitov vydanú pre Comic Relief (charitatívna organizácia v Anglicku - pozn. red.) v podaní dievčenského zoskupenia The Saturdays.

Klasika Just Can’t Get Enough od basildonského tria z osemdesiatych rokov sa stala oficiálnym singlom tohtoročnej kampane dňa červených nosov. Avšak autor skladby a spoluzakladateľ Depeche Mode, Vince Clarke - nevedel, že bude skladba použitá pre charitatívne účely.

Andrew Fletcher (47) nám povedal: „Nikto z nás nedal zvolenie. Hovoril som práve s Vince manažérom a ten tiež o ničom netušil.

Som si istý, že Vince dá svoj honorár na charitu, ale on žije v Maine v USA a ak o ničom nevie jeho manažér, on tiež o tom nebude mať ani poňatia.

Aj bez pričinenia na verzii svojej skladby pre Comic Relief, Depeche Mode nie sú urazení počínaním The Saturdays.

Spevák Dave Gahan (46), povedal: „Na sklonku dňa by nám mohli dať prvú priečku, ktorú sme nikdy nedosiahli.

Depeche Mode sú najpredávanejšou anglickou kapelou za posledných 30 rokov a aj napriek tomu ich stále ignorujú významné ocenenia.

Davea to neprekvapuje: „My sme si už zvykli. Bolo naozaj zábavné sledovať Pet Shop Boys, ako preberajú staré úbohé ocenenie na Brit Awards.

Fletch pridáva: „Pet Shop Boys odviedli skvelú prácu, ale my sme tu boli o čosi skôr. Predali sme viac nosičov ako ktokoľvek iný.

Ale myslím si, že je to iba politika, pretože my sme pri Mute, čo je omnoho menšia značka.

Hlavný skladateľ Martin Gore (47) sa domnieva, že anglický hudobný priemysel stále nevie, ako má s nimi naložiť. Hovorí: “Pred pár rokmi sme boli podplatení cenou Q Awards, nakoľko povedali, že sme sa zaslúžili o celoživotný prínos. Ale nakoniec nás ocenili nejakou podivnou cenou nazvanou Inspiration Award, ktorá znamenala čokoľvek, pretože nasledujúci rok už udeľovaná nebola.

Avšak kapela s predajom 100 miliónov nosičov a s pripravovaným masívnym štadiónovým koncertným turné, je stále viac populárnejšia.

Fletch dodáva: „Nepotrebujeme ocenenia za celoživotný prínos, pretože rád premýšľam o našej kariére ako o stále sa rozvíjajúcej. Sme teraz väčší ako pred 20-mi rokmi.

Verzia skladby Just Can’t Get Enough v podaní The Saturdays sa na trhu objaví 2. marca 2009, zatiaľ čo sa Depeche Mode v apríli vrátia s neskutočným albumom Sounds Of The Universe.

Obal: The Saturdays - Just Can’t Get Enough

Red Noise Day

Zdroj: Daily Star

Názory Devotees (33)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa