Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
vynikajuci album, ktory vlastni aranzma athe lternative ale v mnoho nadupanejsej podobe, rytmus, energia, jednoznacne ovela lepsi nez alternative ale k&s je stale best album. kupujem original bez debaty. ako vzdy.
ked som pocul alternative, skoro som odpadol, k+s tiez masaker, toto zatial so mnou nic take nerobi, 3-4 veci skvele. tocim to od rana asi 10x nech sa to na mna nalepi, ale zatial sa nedari.
k+s, alternative original
kowa ?
no, musim povedat, ze som mierne sklamany… absolutne ziaden posun. Toto tu uz bolo, vratane vokalov v refrene. My to pride ako oprasenie materialu, ktory sa na posledny album nevosiel…
pre mna je to navrat k elektronike a kedze som viac iamx fan nez stari sneaker-ak mam velke ocakavania a me sa napr. uz len s ghosts of utopia splnili, chris uz zrusil aj bubenika na zivo (neviem ci kvoli peniazom alebo zamerne).
tesime na koncerty.
pre mna absoulutna pecka, album je roznorody, surovy, silny, songy su tazke ale vzdy na novo viac a viac pocuvatelne. DigiPakk je namakany - hruby ako aj double vinyl gatefold-sleeve!, mam uz obe vydania (dvoj-LP-aj s CD, nie CD-R ale lisovany disk) vo vnutri.
Myslím že IAMX je jedna s kapiel,ktorá vydá album čo sa dá celý počúvať a nie je tam slabé miesto.Zároven nemá šancu sa stať komerciou.Zatial si u mna držia priečku 2 po DM.