Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
S bliziacim koncertom DM ma napadlo, aky koncert mi unikol a mohol som ho vidiet… asi najviac ma stve koncert Dead Can Dance v Polsku, Coil v Prahe a tiez Siouxsie and the Banshees, ale to je uz davno…. Bohuzial, nic z toho uz asi neuvidim… co ostatni?
no moje oci nevideli koncert Die Krupps v Prahe, Front 242 v Budapesti alebo v Prahe, Laibach v Bratislave a stale cakam kde sa objavia Nitzer Ebb… Ked absolvujem tieto koncerty pridu na rad The Cure a U2.
nitzer ebb snad hrali v prahe pred 3 rokmi… rad by som ich videl… front242 som videl minuly rok v prahe…bolo to MASO…
no a teraz frajerujes s frontakmi Viem je toho vela co chce kazdy zhliadnut ale tak dufam ze sa nam vsetkym splnia sny a dostaneme sa na tie koncerty kym pojdeme do dochodku
...zijem v prahe, tu je toho trochu viacej…frajeroval by som s inymi kapelami, nie s F242… bohuzial starneme a prilezitosti bude menej a menej…
Jasne F242 uz nie su co byvali ale myslim si ze ich posledny synteticky pocin PULSE bol fakt dobry skoda ze ich tvorba pokracovala zasa iba vydanim Live albumu, ktorych je uz mimochodom dost vela… Ale urcite stal koncert v Prahe a Budapesti za to! aspon podla videi na YouTube…
Ajááj, ja som toho nevidel a chcel, najnovšie neuvidím http://www.synthetic-air-furt.de/ sobotu by som hneď menil s dm párty v BA. Zoznam toho čo som nevidel by bol riadne dlhý, hold na blbom mieste som sa narodil .