Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
A-HA - Foot Of The Mountain - melodický a hodne pohodový nový album… The Bandstand, Foot Of The Mountain a hlavne Mother Nature Go To Heaven výborné skladby.
Frozen Plasma - Monumentum 09, ( Vasi Vallis - ex Namnambulu, Reaper a Felix Marc - Diorama )
V tom prípade odporúčam ” objaviť ” aj sólovku Felix Marc - Pathways 08 - rovnaká kvalita, rovnaký štýl. Prípadný link na albumy cez ss.
Hmm - teda tych typov na roznu hudbu by bolo ozaj strasne vela , ale mna v poslednom case dost berie MATTAFIX . Je to akysi mix elektroniky , jazzu , soulu , rapu ......... skratka mi to sadlo az moc a normalne sa toho nevienm dopocuvat . Mam 2 CDcka a takych 70 % sa mi paci . Som prudky odporca RAPu , ale ked do tych piesni sem tam kusok zarepuje MATTAFIX ... skratka sa mi to tam paci . Na Nete su k dispoziici aj videjka z ACOUSTIC sesion - tusim MILANO / ale uz neviem presne / .... no skratka vyborne a vrelo doporucujem .