dalsia etapa zivota s dm na nami….uz kolka…?
nezacalo sa to najlepsie,na letisko sme prisli 5 min.po ich odchode,skoda,tymto pozdravujem zuzku,ktora mi aspon telefonicky sprostredkovala dianie pocas priletu.na fotkach vidim ,ze sa na letisku zisla partia z roku 2006.
samotny koncert bol famozny,dufal a veril som ze slovenske publikum nebude take chladne ako to mnichovske,co sa potvrdilo.zaciatok bol predsunuty kvoli predpovedi pocasia ,ktora ocakavala najhustejsi dazd okolo 21:00. ten dazd ale k tomuto koncertu rozhodne patril,ludia sa bavili,spievali a tancovali. chlapci na podiu si to uzivali a predviedli sa v skvelej forme.
par slov k organizacii: vidiet ze na slovensku sme este 100rokov za opicami co sa organizacie tyka.uz len samotny stadion je hotova katastrofa.mna osobne zarazilo a veril som tomu ze sa to nestane,to ze na statie pod podium sa dostanu len ludia ,ktori tam maju listky.opat tak isto ako v roku 2006 nebol problem oznaceny paskou na ruke vyst zo sektora,dat listok niekomu dalsiemu a ten dostal oznacenie -pasku na ruku a bol v sektore do ktoreho listok nemal.oddelenie sektora pod podiom a statia bolo tiez komicke.vsade sa to robi tak ze sa vytvoria dve bariery a medzi nimi je ochranka,bratislave musi byt vynimka….a fakt,uz to niekto pisal,mohli upozornit ze koncert sa zacne skor,ved mnozstvo ludi bolo v case zaciatku koncertu mimo stadiona.
aj napriek tymto mojim vyhradam bol koncert fantasticky,spomeniem este perfektnu pracu kameramanov,ktorych detailne zabery z podia pocas strangelove nemali chybu,skoda opatovnej cenzury klipu k tejto skladbe.
nakoniec pozdravujem peta muka s ktorym sme na after party pospomynali na stare dobre casy oceanu 
pokracovanie vo stvrtok v prahe,see you