Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Ja idem na sto percent a hat mám také obavy, že nebudem sám z mojej rodiny !
P.S. Predskokanom by mal byť Informatik- to sú tí dvaja škaredý chlapi, ktorých som minulý rok pochválil za posledný album- ak nerátam najnovší remixový- Arena. Kedže nový singel Meshu je na parádu, nie je čo riešiť !
no jo, akokolvek moze moja otazka zniet stupidne,hlavne priskoro…...., Krto ja ako ” Member of the MOL group ” si musim dopredu,velmi skoro dopredu naplanovat volno….... ci sa my oplati ,ked sa zide ako minule dobra partia——rad sa pridam .Aj ked “teplosina” ako MESH -, ako my poslal Stacho link / http://www.side-line.com/news_comments.php?id=43359_0_2_0_C / mozno bude novy album pohodicka, pohoda…..
hlavne , bracho bol som na poste vcera,po ceste , u nas /na Obchodnej/sa uz predavaju listky, ak by si mal zaujem.-ako teda ides na 100pro….., cena je 25,50 €
KriegerNaghavi: tema je o koncerte Mesh vo Viedni. Fans z SVK / BA sa tam chystaju a tak sa chcu na tomto fore organizovat. Cisto z tohoto pohladu tu nikoho nezaujimaju ine Mesh koncerty a ani fans, ktori na ne idu. Ak nemas co k Mesh koncertu vo Viedni povedat, nereaguj.
dnes som kupoval vstupenky cez eventim. cca. do 100 vstupeniek v tejto sieti dostupnych ale nerobil by som si starosti, na kase listky budu ako aj su v samotnom shope WUKu za najvyhodnejsiu cenu 22 EUR a pick-up na mieste.
[ Príspevok bol upravovaný: 28 október 2009 04:52 PM vykonal adrian ]
KriegerNaghavi: tema je o koncerte Mesh vo Viedni. Fans z SVK / BA sa tam chystaju a tak sa chcu na tomto fore organizovat. Cisto z tohoto pohladu tu nikoho nezaujimaju ine Mesh koncerty a ani fans, ktori na ne idu. Ak nemas co k Mesh koncertu vo Viedni povedat, nereaguj.
Fans z SVK / BA ... Takze ti z BA nie su z SVK
[ Príspevok bol upravovaný: 17 november 2009 08:31 AM vykonal strangeMLG ]
Odkedy vo Viedni vyhlásili pandémiu chrípky to sledujem pozorne aj ja a veľa, veľa sa modlím za zajtrajšok. A ak to klapne budem sa zasa za to, aby sme si niečo nedoniesli !
praje Vam tucny koncert, zial choroba ma akurat v tento termin skolila a musim ostat doma, neviem sa ani na toaletu premiestnit, totalne imobilny
... enjoy
1. Intro
2. If We Stay Here
3. Trust You
4. Leave You Nothing
5. Hold And Restrain
6. I Don’t Think They Know
7. Hold It Together
8. Hopes.Dreams
9. Petrified
10. How Long?
11. Want You