Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Pre mňa to bolo šokujúce zistenie a veľmi veľmi príjemné. Nečakal by som, že uvidíme PSB v našich geografických šírkach. Super, už teraz sa teším na koncert A čo vy?...
[ Príspevok bol upravovaný: 29 august 2009 05:03 PM vykonal Flatik ]
Minútu potom čo som si túto skvelú správu prečítal moja prvá manželka už objednávala lístky pre celú family , lebo Sibamac zas nie je tak veľká. Vypredali by aj väčšiu búdu.
Minútu potom čo som si túto skvelú správu prečítal moja prvá manželka už objednávala lístky pre celú family , lebo Sibamac zas nie je tak veľká. Vypredali by aj väčšiu búdu.
Tiež myslím, že Sibamac je malá na kvality PSB….ale kde robiť koncert takejto kapely?...presvedčili sme sa na DM, že ruiny futbalového štadiónu nie sú ideálne…
Tu nájdete setlist prebiehajúceho Pandemonium Tour: Pandemonium Tour
Ja by som ho trošku obmenil..predsa len som viac zvedavý na staré a staršie “pecky” ako na nový album :-D ...
Zaujímavé je, že na wikipédii figurujú aj miesta Tour, ale o Bratislave ani chýru, ani slychu
Doteraz mi bol tento koncert takpovediac ukradnuty, no v poslednej dobe by som sa mozno aj rad siel pozriet
No a ako som sa nudil na YouTube, tak sa mi podarilo najst, ze PSB hrali (hraju?) Viva La Vida od Coldplay: http://www.youtube.com/watch?v=dXaqYaRtN1A
To by nic zaujimave mozno nemuselo byt, keby Neil Tennant nebol obleceny ako kral
Viva La Vida majú v set liste ako remix so skladbou Domino Dancing a tuším som tu počul na nejakom singli, ( asi poslednom ) určite to dajú aj v BA. Lístky na koncert sú ešte stále voľné a čo mňa potešilo je, že samotná skupina povolila do ntc mobily aj malé kompaktné foto.
Neviem, ci to dat tam alebo tam.. ale dam sem.. dnesnym dnom by som mal zaujem, ak by niekto potreboval predat listok na PSB (ak nikto, tak siahnem po ofic. predajcovi samozrejme).
Zero: v skratke, dosť dlho nechali na seba čakať, na facebooku sme sa zhodli, že zvuk a-la ntc- teda nič moc, no o čo horší zvuk o to lepší obraz, bol aj král s Viva La Vida, celé ukončené s poslednou vianočnou singlovkou. Rozhodne to neodflákli a ja som spokojný. Najviac mi utkveli v pamäti tanečníčky- hlavne tie dvojičky hodne šikovnéé.
ja som bol tiez a celkovo som odchadzal dost prekvapeny, cakal som nudu a isiel som tam s obavami ale prekvapilo ma to, dokonca sa aj cela hala chytila co som uz vonkoncom necakal. Zvuk hrozny, celkova sou, krabice, svetla, tanecnici, pozlatka, umely sneh, vsetko super.