Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Prave som docital: Michael Crichton - The Andromeda Strain(wiki)
Dostal som sa k tejto knihe dost cudnou cestou a to od CSI: Miami zo stranok IMDB k filmu inspirovaneho touto knihou. Ked som sa dozvedel, ze film je napisany z knihy, tak som sa rozhodol skor precitat knihu nez pozriet film. A tak som aj spravil. Osobne mam vyborny zazitok z knihy. Pripojenie roznych magnetofonovych zaznamov, vystupov z pocitacov ci aj par fotiek len pomohlo.
A teraz je cas na film… dufam, ze ma nesklame
vsetko od paula coelha - hlavne: alchymista, magov dennik, veronika sa rozhodla zomriet, dabel a slecna chantal, carodejka z portobella, zahir; pavel hirax baricak: raz aj v pekle vyjde slnko
odporucam Dominik Dán - vsetky knihy su super najviac ma zaujala: Popol všetkých zarovná - opisuje tam slovenské podsvetie v roku 1996, SIS a aj únos M.Kováča ml.
Šakal od Fredericka Forsytha a Iskra zivota od E.M Remarquea..doporucam. Prve je o atentate na Charelsa De Gaullea a druha je o zidovskom zajatcovi v koncentraku..resp. jeden je klucovy…skvele citanie..
Právě čtu Švejka Jako náctiletému se mi do něj nechtělo, zvlášť když to byla regulérní povinná četba. S odstupem let se na to (něj) dívám jinak - jako na povinnou četbu
Ja mozem velmi odporucit vsetky knihy uz spominaneho Paola Coelha!Ja som uz precitala vela knih od neho ale najlepsie boly Jedenásť minút,Alchymista a Záhir.
Teším sa. Doma na poličke mám novú knihu od Dana Browna - Stratený symbol.
Už sa teším na čítanie. (veď počúvať DM sa nedá celý čas ).
Dva dni - a kniha je prečítaná. Knihy Dana Browna sa ani nedajú ináč čítať.
Odporúčam všetkým, ktorí majú radi históriu (symboly, mystika, slobodomurári…), napätie, šokujúce zvraty….
Dej sa odohráva vo Washingtone - mám chuť sa tam raz vybrať. Už sa teším na filmové spracovanie - v tejto knihe je opäť hlavným hrdinom profesor Robert Langdon, ktorého vo filme stvárňuje Tom Hanks.
Tiež som to čítal, tá akčná dejová línia je celkom v pohode, ale tie rozsiahle časti o slobodomurároch a podobne mi dosť liezli na nervy. A ten výskum o tom, ako ľudské myšlienky dokážu hýbať svetom to úplne zabil. V tomto som mu neuveril vôbec nič. Kniha mohla mať kludne o sto strán menej- len tú akčnú líniu. Ostatne film bude mať určite len tú. Keby som nečítal knihu asi by som sa na film aj tešil, takto viem o čom to bude a hlavne kniha je vždy lepšia ako film.