Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Predpokladam ze ked je Ostrava tak relativne blizko nebude sa konat ziaden zajazd a teda ani autobus, je mozne ze ak su v nejakom meste viaceri fanusikovia tak si vezmu mikrobus do 10 osob.
Co sa tyka koncertov na Slovensku je to dost nevyspytatelne hlavne preto ze uz vacsina ludi Jarreho videla minuly rok a nepredpokladam ze by aspon polovica z nich opat prisla na koncert. Prevazne tam boli ludia ktory tie listky dostali ci uz od zamestnavatela alebo ich vyhrali a pod. Jarremu sa atmosfera (publikum) na Slovensku sice pacila ale otazka je ci ho tu opat dostane za dobrych podmienok nejaka agentura. No uvidime ak nie tak nic ine nam neostava len cestovat do Ostravy.
Ahojte
Koncert v Ostrave bol skvely naozaj krasne nieco nielen pre usi ale aj pre oci kopec laserov, svetiel a syntakovej elektroniky mal sice mierne technicke problemy, najvacsi asi pocas hrania na laser harfe, ale ved to sa obcas stane aj velikanom fotky som uz videl na: http://ov-kluby.cz/foto.php?city=1&rid=2244&tema=jarre-050509&fno=1&max=64
i ked na tych fotkach akurat nie je vidno vsetko to co sa dalo vidiet
fakt super zazitok aj koncert v Ba aj v Ostrave super Len tak pre zaujimavost si vsimnete ze na fotkach z Ostravy nie je vidno nikde repraky na rozdiel od zvysnych koncertoch
Este poznamocka: vie niekto kedy bude STV/JOJ vysielat koncert zaznamenany v Ba ? pretoze ten by som si velmi rad pozrel, ale hlavne vypocul STEREO vdaka
(Noro)
Ahojte
Koncert v Ostrave bol skvely naozaj krasne nieco nielen pre usi ale aj pre oci kopec laserov, svetiel a syntakovej elektroniky mal sice mierne technicke problemy, najvacsi asi pocas hrania na laser harfe, ale ved to sa obcas stane aj velikanom fotky som uz videl na: http://ov-kluby.cz/foto.php?city=1&rid=2244&tema=jarre-050509&fno=1&max=64
i ked na tych fotkach akurat nie je vidno vsetko to co sa dalo vidiet
fakt super zazitok aj koncert v Ba aj v Ostrave super Len tak pre zaujimavost si vsimnete ze na fotkach z Ostravy nie je vidno nikde repraky na rozdiel od zvysnych koncertoch
...
Vdaka za link na fotky.. ako tak pozeram, tak Jarre po poslednom turne nezavral uplne na analog (ak vidim dobre)
...
Este poznamocka: vie niekto kedy bude STV/JOJ vysielat koncert zaznamenany v Ba ? pretoze ten by som si velmi rad pozrel, ale hlavne vypocul STEREO vdaka
(Noro)