Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Neviem či to tu už je ale toto ma baví,takuto nejaku temnú elektroniku by som chcel od alana. Aby to nehral len na vystupeniach,ale toto od neho ocakávam na normálnom albume,lebo posledný subhuman akosi pre mna nieje pocuvatelný.
Substance242: no na to poradie by som asi siel vdaka komplikovanosti a prerabke asi ze SONOIO a DM a NE su dost koncepciou podobne.. tazko povedat ale asi 2 DM a posledne NE.. fakt sa neviem rozhodnut, v kazdom pripade dobre to je urobene u vsetkych troch..
Práve mi doručili BluRay, juchú! Skoro som zabudol. A môj USB kľúč má číslo “002RECASHIB”...
No super, kde si objednaval? Alfa Matrix alebo Recoil Store? Ja som objednal z Recoil storu a stale nic. Vyzera to ze nemecko je tentoraz prva krajina kde to uz posielaju.
002… hehe, bolo by krasne mat take cislo.
Ano exclusive download uz je pristupny, po zaregistrovani sa to da vsetko stiahnut.Uz len cakam kedy my pride bluray aby som si vychutnal DTS-HD od Alana
[ Príspevok bol upravovaný: 11 august 2012 11:35 PM vykonal Paloq2 ]
No blu ray uz je doma,ale zaujimavy fakt co ma prekvapil je ten,ze cely cas co som cakal na zvuk DTS-HD som po pusteni prepinal medzi DTS a LPCM stereo a nakoniec som to cele pozeral s v stereu.Jednoducho to stereo bolo take viac jasnejsie, zrozumitelnejsie a skratka viac naslapane.Zvukovo naozaj super tak ako som cakal.
berte to tak, ze keby nepotreboval peniaze, tak nikam nejde… na vlastnu tvorbu ma zrejme strasne malo napadov, deti potrebuju financne na vzdelanie… sa divim, ze nevysiel na letne festivalove turne