Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Monghi, koncom 80 rokov to u nas bolo skor o audio kazetach ako video zaznamoch. K takemu niecomu som sa vtedy naozaj nedostal. A neskor uz nejako nebol zaujem. Kazdopadne prvych 4 ci 5 albumov stale povazujem za vydarene aj ked som ich uz dost dlho nepocul.
Nevie ci to niekoho zaujima, ale na britskej ITV bezi momentalne reality show ‘Popstars to opera star’, kde 8 znamych ci menej znamych popovych spevakov sutazne spievaju operne arie. Jednym zo sutaziacich je Andy Bell. Zatial sa mu dari, postupil medzi lepsich 5 a podla odozvy divakov ma aj na vitazstvo. No a v zatial poslednom kole ho prisiel podporit aj Vince Clark.
Včera Erasure oznámili, že nový album sa bude volať Tomorrow´s World a vyjde na jeseň. Ale už sa teším na špeciálne trojdiskové remastre prvých dvoch albumov Wonderland a The Circus. V predaji od 5.7.
A ja som sa rozhodol, že si idem zaspomínať Po Chorus som ich mal naozaj rád (pre mňa vrcholom bol Wild), avšak love to hate you som nemusel a potom úplne všetko od nich išlo mimo mňa… Každopádne aj nový singel ma oslovil, takže je čas a live som ich ešte nevidel. Vidíme sa pod pódiom
Bohuzial hned v dalsom kole ako som to pisal Andy vypadol. Vycitali mu najma zabudanie textov. Ako Andy poznamenal, v ten tyzden mal pat vytupeni s Erasure. A k tomu sa ucil text Figara v taliancine.