Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Ja som chcel obyčajné státie, že sa reku nebudem tlačiť medzi homosexuálmi, ale keď všetci brali VIP, tak som to ešte stihol aj ja. Nový album je inak pekná slabota, dal by som mu 4 z 10, ešte že play list zo septembrového tour v USA vyzerá sľubne, hlavne je tam veľa starých hitov !
Ja som chcel obyčajné státie, že sa reku nebudem tlačiť medzi homosexuálmi, ale keď všetci brali VIP, tak som to ešte stihol aj ja. Nový album je inak pekná slabota, dal by som mu 4 z 10, ešte že play list zo septembrového tour v USA vyzerá sľubne, hlavne je tam veľa starých hitov !
“...ze sa reku nebudem tlacit medzi homosexualmi…” skoro ma vystrelo!
setlist je fakt super, a moja oblubena Stop! ako pridavok!!! (snad zostane aj v BA… )
To ze Erasure vydali slaby album ma nejako neprekvapilo, uz dlhsie roky sa ich tvorba nikam neposuva, co ma prekvapoje lebo Vinco spravil vyborny remix pre DM tak by som cakal modernejsi pristup k tvorbe novych skladieb a mozno urobi remixy a nove skladby budu v remixovej podobe omnoho lepsie ako tie albumove :D
:wall: Dobre napisane Gabriel, ono ked som si ten album pustil znovu jemny naznak noveho zvuku tam samozrejme je ale aranzmany nie su robene ako sme boli u Vincka zvyknuti skor mi to pripomina styl komponovania ako na singli PJ 2011 Stargate Version, moj skromny nazor je ze Vincko si musi uvedomit ze so svojou hudbou uz nikoho z mladej generacie neoslovi, on musi robit hudbu pre tich starych fanusikov a vobec by nevadilo ak by nove skladby zneli ako stare, osobne by som radsej absolvoval koncert YAZOO ako ERASURE, to spomienkove turne vyzeralo velmi dobre
Nie som 100%-tnym fanusikom ERASURE tak ma mozete kludne opravit alebo vyviest z omylu Mne sa vzdy viac pacili B-cka singlov :p
jedine, co na novom albume stoji za to, je jeho deluxe edicia a konkretne remixy Garetha Jonesa, inak Erasure od albumu “Erasure” (aj s tym som uz mal problemy) za nic nestoja… zaspati na jednom mieste… ale to sa akosi im podobnym skupinam stava :) napr. Pet Shop Boys, ale aj takemu J. Sommervillemu… preco asi? :D
ja mám Erasure rád celkom dosť, ale pravdou je, že sa to niekde okolo 94 roku zaseklo v každom prípade ich nový album hodnotím určite lepšie ako Loveboat, Other people´s songs, ci Light at the end of the world. Po treťom vypočutí musím skonštatovať, že album je celkom príjemný, myslím, že zvuk je refreshnutý celkom dobre…aj keď, stále je to Erasure… úprimne som od albumu veľa nečakal, ale zlý z môjho pohľadu určite nie je. koncert je však iná káva, boli sme v Berlńe v roku 2005 a bola to nakladačka…s BA koncertom z roku 97 neporovnateľne lepšie…a podľa youtube nový koncertný program vyzerá fakt tučne…
Novy album radim spolocne s Loveboat ako najslabsi. Snazil som sa to napocuvat ale okrem When I Start To (Break It All Down) je to viacmenej pre mna nepocuvatelne!