Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Ja som si zvykla - videla som celú sériu MI5 - a tých romantických hrdinov (anglických hercov) sa tam vystriedalo v pozícii agentov viac - napríklad i Rupert Penry - Jones s Persuasion.
Až tu máme tých agentov MI5 všetkých - posledný v sérii Richard Armitage .
POZOR len pre silných romantikov ))
Krásna romanca North & South written by Elisabeth Gaskell. Ak si to ešte nevidela a chcela by si si to niekedy pozrieť tak ukážku nepozeraj
Neboj, North & South velmi dobře znám, moje oblíbená mini-série. Z adaptací podle románů E. Gaskell jsem viděla ještě Cranford, ale tohle je mnohem lepší. Ono s panem Thorntonem to ani nejde jinak
cituji z csfd.cz: “Po uvedení série v Británii bylo BBC, které sérii vysílalo, nuceno zrušit diskuzní stránky k tomuto seriálu, protože byly zahlceny nadšenými ohlasy žen, které okouzlil představitel hlavní role.”
Richard Armitage hral v dvoch bonusových častiach sitcomu The Vicar of Dibley - videla si ich?
Včera som mala takú slabú chvíľku tak som si ich pustila a tiekli mi slzy od smiechu. Odporúčam.
Pokračování Cranfordu jsem ještě neviděla, Wives And Daughters mám někde nachystané, určitě se k tomu dostanu. Takové seriály mám ráda, je to takový příjemný relax…
Ta ukázka z The Vicar od Dibley mě úplně dostala Jako ze života