Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Ahoj Zuzi,
nechcem ti kaziť radosť ale asi to je jedno, pretože bude pred tebou 5000 ľudí ktorí si kúpili lístky na státie pod pódium.
Ale ak aj tak chceš byť tá päťtisícaprvá tak si myslím, že ak sa tam postavíš ráno, alebo max. o 10hod. tak budeš mať dobrý flek.
Tak toto dosť trápi aj mňa - asi som už rozmaznaný ale mať originál 2CD z koncertu na ktorom som bol je tá najkrajšia spomienka na daný koncert.
Čo teraz budeme počúvať? Znova bootlegy z koncertov s biednou kvalitou?
Mám v ponuke na predaj 2 lísty do sektoru na sedenie SH2, rada : VII, miesta : 62 a 63. Cena za kus 60 €. Záujemci ma môžu kontaktovať telefonicky na čísle 0908 771 391. Odber osobne v NR.
Zdravím Zvažujem/e natočenie videodokumentu o tomto bratislavskom koncerte a chcem sa spýtať, či sa nájde pár ľudí, ktorí by pri tom pomohli, napr.:
- zistením možností natáčania z výškových budov v okolí,
- moderátorstvom (vedenie rozhovorov s fandami pred a po koncerte),
- sponzoringom,
- ‘nosením statívov’
a podobne (dajte aj vlastné nápady).
O nás: neformálna skupinka pár mladých filmárov, občas spolu niečo natočíme (hudobný či hraný klip, dokument, timelapsu), spravili sme aj dok. o minuloroč.koncerte Duran-u.
Kto by mal záujem spolupracovať, nech prosím napíše buď sem, alebo používateľovi ‘jano’ cez tunajší odkazovač. Ak bude dostatočná odozva, tak do toho naozaj pôjdeme. Vďaka
Nevíte prosím někdo název hotelu v kterém byli Depeche Mode ubytovaní (pokud byli ubytovaní) v Bratislavě na předchozím turné? Případně nemáte tip kde by mohli být ubytovaní v Bratislavě na turné k Delta Machine?
,,Afterparty “—-viete mi dať niekto info ohľadom Afterpárty po koncerte v BA…,predaj lístkov už bude fungovať pred koncertom.? bude problém sa tam dostať ,po skončení koncertu,,nebude to vypredané.?
Dakujem,
s pozdravom JohnBohumíl