Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Čo Vás v poslednej dobe na hudobnej scéne zaujalo ?
Máte v obľube nejakého neobjaveného umelca ?
Dajte o ňom vedieť tu !
Aký album, príp. mp3 ste si zaobstarali ?
Vzťah k danému interprétovi ?
Poprosím Vás, aby ste svoj tip aj zdôvodnili (postačí aj opis emócii pri počúvani ), a nejakým spôsobom zaujali a nabádali iných členov fóra, aby si ten-či-onen album, prípadne interpréta zohnali.
Ďakujem.
[ Príspevok bol upravovaný: 10 september 2007 10:39 AM vykonal Depeshak ]
uplne posledna vec, na ktorej teraz ficim, je song Yü-Gung (Fütter mein Ego) od Einstürzende Neubauten. najdete ho na legendarnom albume Halber Mensch.
Ja som skusil Motor - Unhuman 2007, no bol to asi omyl roku mal som pocit ze pocuvam jeden track.
Naopak remastre Monument, Reclamation alebo Millennium od FLA tak to som si teda posmakol a aj susedia. Sqely zvuk no proste prijemny umelecky zazitok.
hmm noo—- akurat dneska som si stiahol nejaku Best Of-tku SANDRY...dost znamy hit je napr. “Maria Magdalena”...trocha “ejtýsu” urcite nezaskodi
A tiež tam určite je aj fantastická pecka Everlasting Love, ktorú Sandre napísal jej manžel - skvelý klávesák- Michel Cretu
Nechcem ta sklamat, ale Everlasting Love tazko napisal Michael Cretu. Tato skladba bola napisana davno predtym ako Sandra nastartovala svoju profesionalnu karieru. Tymto coverom sa zaradila do dlheho zoznamu spevakov ktori prespievali tuto skladbu. Ale musim uznat ze je to dobra skladba a takmer kazdy kto ju naspieval s nou bodoval aj v hitparadach.
Pozri tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Everlasting_Love
Ja si momentálne teraz púšťam CAMOUFLAGE. Neviem prečo, ale ich posledné dva albumy mi sadli ako uliate ... šité na mieru ... Ale ináč ked prekladám jedno CD a dávam druhé musí byť nejaká DM medzihra ....
Za vypočutie určite stojí už kedysi preberaná novozámocká skupina Tiro De Gracia, ktorej členovia sa otvorene hlásia k NIN a DM. Na koncertoch hrávali s úspechom Walking In My shoes. Tu je ich stránka, kde sa dajú vypočuť niektoré skladby.
hmm noo—- akurat dneska som si stiahol nejaku Best Of-tku SANDRY...dost znamy hit je napr. “Maria Magdalena”...trocha “ejtýsu” urcite nezaskodi
A tiež tam určite je aj fantastická pecka Everlasting Love, ktorú Sandre napísal jej manžel - skvelý klávesák- Michel Cretu
Nechcem ta sklamat, ale Everlasting Love tazko napisal Michael Cretu. Tato skladba bola napisana davno predtym ako Sandra nastartovala svoju profesionalnu karieru. Tymto coverom sa zaradila do dlheho zoznamu spevakov ktori prespievali tuto skladbu. Ale musim uznat ze je to dobra skladba a takmer kazdy kto ju naspieval s nou bodoval aj v hitparadach.
Pozri tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Everlasting_Love
Aháá..pardon ...zmýlil som si to s Heat of the night…mea culpa
Nie je to novinka (r. 1998), ale mne sa strašne páči Dr. Bombay a jeho album Rice and Curry…veľmi dobrá tanečná hudba, úžasne chytľavé melódie a refrény…je to švédsky muzikant, ktorý tvorí pod viacerými pseudonymami a tento album je fantastická vecička…
Teraz fičim na bestofke Slobodnej Európy… troška zmeny nezaškodí
ja tiez v poslednom case neuveritelne ulietavam na Bestofke od SE A k tomu velmi velmi odporucam Zive kvety, ktory by mali mat teraz niekedy novy album, tak sa velmi velmi tesim.