Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Zakladam tuto temu na sposob tem Filmy a Knihy kedze TV serialy nie su ani filmami ani knihami a myslim, ze v poslednej dobe mozeme zaznamenat ich mensi rozmach.
Tak podelte sa o svoje nazory a pocity ohladom TV serialoch.
[ Príspevok bol upravovaný: 05 apríl 2010 10:52 PM vykonal Gabriel ]
Nový kriminálny seriál na TV Joj, každú sobotu okolo 17.30. Heslo znie: “Všetko je matematika!” Čiže bez pomoci skvelého matematika, ktorý dokáže vypočítať aj nemožné, by sa možno ani prípad nevyriešil. Až má človek občas klaustrofobický pocit z tej hŕby čísel na jeho tabuli . Určite odporúčam pozrieť si.
ak sa raz dostanete k serialu “Heroes”, rozhodne ho skuste, neodtrhnete od neho oci. V nasich koncinach sa tak skoro asi vysielat nebude, ale na webe sa da stiahnut, momentalne bezi v USA uz druha seria. Vazne vyborne!!
Dalej… rozhodne veci z produkcie HBO! “6 Feet Under” alebo “Weeds” (rozhodne najlepsi serial, aky som kedy videl)...
no a co sa tyka humoru, tak urcite Black Books a pre ludi z IT jednoznacne “IT Crowd”
a co tak “Ženatý so záväzkami i ked sa jedna o tak trosicku “jednoduchy” humor z ktoreho feministicke hnutie nema velku radost, ale zbytok zemegule celkom pobavi “
Obrázkové prílohy
Klikniet na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
a co tak “Ženatý so záväzkami i ked sa jedna o tak trosicku “jednoduchy” humor z ktoreho feministicke hnutie nema velku radost, ale zbytok zemegule celkom pobavi “
Samozrejme…tomuto seriálu sa venujem ked prídem zo školy..akurát začína ...humor je tam geniálny…hlavne Al v konfrontácii so svojou ženou Peggy ...
Ja osobne mam rad vela serialov, ale vyberiem len par:
Knight Rider
Neviem ci ho mam nazvat skor akcnym nez sci-fi serialom, ale coskor nan urcite nezabudnem.
Dokonale spojenie herca, ktoremu rola neporazitelneho hrdinu priam sadla s dokonalym autom. A k tomu vsetkemu paradna syntenzatorova zvucka. Nemozne zabudnut tuto melodiu.
Lost
Spociatku som tomuto serialu velmi nevenoval pozornost ale nakoniec si ma omotal okolo prstu. Otazka cez otazku a ziadne odpovede.. tak to ma byt
CSI: Miami
Rad si pozriem vsetky 3 CSI, ale Miami ma uputalo asi najviac. A to hlavne vdaka hlavnej postave, Horatio Caine a jeho vybornym hlaskam a nekonecnym nasadovanim okuliarov.. comu sa venuje aj par videii na YouTube ci aj parodia Jima Carrey-ho Takyto charakter mi chyba v zvysnych CSI a myslim, ze vdaka nemu je aj CSI: Miami jedinecny.
Tak to by bol asi vycuc toho co mi v poslednej dobe najviac rezonuje. Samozrejme, ze by sa toho naslo viac, od South Parku, cez Mash ci Steb By Step aj po X-files..