Diskusné fórum

Linkin Park 2.0
Pridané: 08. september 2024 o 09:20 PM
Administrátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  1778
Registrovaný  2002-09-05

Linkin Park sa vratili s novou hudbou a novou spevackou Emily Armstrong. Ja osobne som nadseny, LP mam rad ale nikdy som nebol fixovany na Chestera. Myslim, ze Mike Shinoda urobil celkom sikovny az genialny tah. Vseobecne sa mi pacia zenske voklay v kapelach a teda sa LP ku mne priblizili viac, ako kedykolvek v minulosti.

Ako to mate vy? Co na to hovorite?

The Emtiness Machine
https://youtu.be/SRXH9AbT280?si=-6dP41H8V-3-Wuec

Live stream: From Zero
https://www.youtube.com/live/IL1nlWOciL0?si=nMm-eZuL_qxPySfo

[ Príspevok bol upravovaný: 08 september 2024 09:43 PM vykonal Gabriel ]
Obrázkové prílohy
linkin-park-2024.jpeg

Pridané: 10. september 2024 o 07:11 PM   [ # 1 ]
Painkiller
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  201
Registrovaný  2004-07-02

Hm, to je zvláštne, LP som nikdy ani ja nemusel, doslova sa mi otváral nožík vo vrecku, keď som ich počul (veľa hluku pre nič), ale nový singel sa mi ponúkal na jednej platforme a mal som miernu krízu, tak som to predčasne nevypol, ako by som urobil pri LP version 1.0. a tiež to beriem ako krok vpred. Výhodou je, ako sám píšeš, že na túto skupinu nie som ani ja fixovaný, tak prínos novej speváčky beriem ako pozitívum ... Mne sa ten nový singel celkom pozdáva, taká “všehochuť”, ktorá nemôže uraziť ani starých fans a nových len získať... Škoda, že niektoré skupiny sa boja podobného kroku… Nebolo by to na škodu…
PS. Páči sa mi výrok, ktorý u nás doma odznel: LP je ako Iné kafe alebo Desmod… smile

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

When asked in 2005 about their most underrated song, Gore said: “There’s one I particularly like that got lost because it was just an extra track on [the ‘Only When I Lose Myself’] single, called ‘Surrender’.”

Pridané: 25. september 2024 o 12:45 PM   [ # 2 ]
Painkiller
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  201
Registrovaný  2004-07-02

Zdá sa, že Chesterov syn túto myšlienku (pokračovania) veľmi nepodporuje…

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

When asked in 2005 about their most underrated song, Gore said: “There’s one I particularly like that got lost because it was just an extra track on [the ‘Only When I Lose Myself’] single, called ‘Surrender’.”