Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Som velkym fanusikom linkin parku.Podla mna tato skupina patri k najlepsim na svete.Aj preto patri lebo ju pocuvam.Proste som jej velky fanusik a vzdycky budem jej velky fanusik.To je vsetko k linkin parku.
tak čo robíš na dM fóre
tu sa ako o naj kapele môže hovoriť o dM
žiadam o okamžité zabanovanie užívateľa a aj jeho IPcky
za jednoznačné porušenie pravidiel dM.sk fóra :cheese:
Uzivatel CICKO nijakym sposobom neporusil pravidla diskusneho fora DM.sk, kedze vyjadruje svoj nazor na skupinu Linkin park a v teme Linkin park! Toto je vseobecna tema s nazvom HUDBA venovaná vsetkym skupinam (kedze samotni depesaci nepocuvaju vacsinou iba DM) a preto si moze uzivatel vytvorit temu s nazvom svojej oblubenej kapely aj mimo DM a diskutovat v nej s ostatnymi (samozrejme s ohladom na to ze sa tu teraz neobjavia vsetky skupiny ktore existuju na svete). [tArGeT]
[ Príspevok bol upravovaný: 18 apríl 2008 08:44 AM vykonal Lojzo ]
Som velkym fanusikom linkin parku.Podla mna tato skupina patri k najlepsim na svete.Aj preto patri lebo ju pocuvam.Proste som jej velky fanusik a vzdycky budem jej velky fanusik.To je vsetko k linkin parku.
ehm.. no nepaci sa mi to. Mohol si trosku svoj prispevok rozviest. Ja mam tiez rad Linkin Park a hned Ti aj viem zdovodnit preco ich mam rad. Poprosim ta, aby si nabuduce nezakladal takto narychlo nove temy o interpretoch, ktorych “mas jednoducho rad”. Toto forum vacsinou navstevuju ludia s vyberanym hudobnym vkusom, ktori potrebuju argumenty
Mimochodom, vitaj na fore a ako moderator Ti prajem co najmenej spamu v Tvojich prispevkoch.
Pekny zvysok dna prajem.
[ Príspevok bol upravovaný: 17 apríl 2008 09:49 PM vykonal Depeshak ]
Uzivatel CICKO nijakym sposobom neporusil pravidla diskusneho fora DM.sk, kedze vyjadruje svoj nazor na skupinu Linkin park a v teme Linkin park! Toto je vseobecna tema s nazvom HUDBA venovaná vsetkym skupinam (kedze samotni depesaci nepocuvaju vacsinou iba DM) a preto si moze uzivatel vytvorit temu s nazvom svojej oblubenej kapely aj mimo DM a diskutovat v nej s ostatnymi (samozrejme s ohladom na to ze sa tu teraz neobjavia vsetky skupiny ktore existuju na svete). [tArGeT]
ja viem
bolo to myslene ironicky a s nadsázkou (preto aj tie čízovské smajle na konci)
chcel som len, aby to trošku rozviedol (ako už napísal depeshak)
Cicko
na premostenie si mohol spomenúť aspoň mike-a shinoda-u(toho jediného poznám) :D
inak moc LP nemusím aj keď som počul, len zopár tých v rádiách hraných singloviek
Tato cast fora je mimo DM. Je tu velmi vela uzivatelov co nikdy nic nenapisali do DM casti diskusie a vsetko je OK.
Mne sa u LP pacil prvy album, potom sa zacali prisposobovat trhu a bohiazl mi to v ich hudbe zacalo vadit. Prisli s novym soundom (aspon pre mna) a to sa mi pacilo. Live in Texas je tiez velmi dobre.
Sam som kedysi na LP fical, tak nemozem na nich kydat. Prisiel raz vsak moment ked som si povedal “Stop!”. A ten moment prisiel prave v dobe, ked som si uvedomil, ze cela Meteora je na jedno kopyto. Teda okrem skladby Session (instrumentalka ak sa nemylim) a ta bola celkom fajn. Vsetko po Meteoru + Live in Texas je fajn, odvtedy to uz nesledujem. A aj ked som daco zacul, uz to nebolo ono.
LP a DM vsak u mna maju nieco spolocne. A tym su remixy. Remixy skladieb z CD Reanimation som pocul skor ako skladby z prveho CD (to uz si nespominam na nazov) a tak to bolo aj s DM, ked som sa skor dostal k remixom. A navyse aj CD Reanimation mam asi od LP rad najviac. Digipack balenie, abstraktny booklet, ktory novacikovi o skupine a skladbach nepovie vobec nic ( ) a remixy. Co si moze clovek este priat?
Co ma vsak o par rokov trochu zaskocilo, v dobe, ked som sa upriamoval na DM, bolo to, ze som v booklete v casti “Thanks to” nenasiel dvojicu slov “Depeche Mode”. Nie z dovodu, ze som zacinal byt ich fanusikom a tych, ktori ich nespomenuli som zacal odsudzovat (to by bol hlupy dovod) ale z faktu, ze sam Mike Shinoda - remixer ETS ‘04 - vyhlasoval pri interview, ze DM su jeho velkym vzorom (a nieco take este). Kym DM Shinodu v booklete Remixes 81-04 (ten bol samozrejme vydani neskor nez Reanimation) spomenuli, v booklete LP sa o DM nenasla ani zmienka. (A ak este vezmeme do uvahy fakt, ze DM sa povazuju za krstnych otcov remixu - Reanimation = album s remixami). :D Nevadi….