Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
SADMAN - slabúčko nadpriemerný album, s viacerými dobrými úvodmi, nepáčia sa mi tie gitarové party, celkom ma oslovili prvá, siedma a desiata pesnička.
ULTRAVIOLET - slabý priemer, mňa to moc nenadchlo, každým albumom je Ultraviolet slabší.
Ale treba ma brať s rezervou, lebo mňa od môjho posledného príspevku nič extra nenadchlo -ani také albumy ako Bobby, F.P, Hot Rain, Iris, Silica Gel atď. Dokonca som sa pustil aj do EBM - Wumpscut, Hocico atď. ale tiež nič, čo by mi ulahodilo. Hádam v hodne nadupanom máji sa dočkám- Neuroticfish, Universal Poplab, Lowe, Endanger a aj debutový Bernstein, čo má byť akási náhrada za “skapatý” Wolfsheim, teda aspon v tom má prsty Heppner a spol. A možno konečne aj And One cover album.
Stacho, priateľu môj a Acylpirin 2008 si neskusil? Mám o teba obavu…............Ja mam iny problem, asi mi dnes skončil Rapid free….., teraz si môžem sťahovať akurát trenky….......
Stacho, priateľu môj a Acylpirin 2008 si neskusil? Mám o teba obavu…............Ja mam iny problem, asi mi dnes skončil Rapid free….., teraz si môžem sťahovať akurát trenky….......
Brácho, nech nekecám, celý apríl frčím na tomto : Gebrauche- musik - Precursor 2003 ( nájdeš to na syntheme ). Staršia vec, ale výborná muzika a ešte lepší spevák !!!
Chcem len upozorniť, že náš veľmi dobrý známi DJ DIABLO prezentoval na jednom nemenovanom sovietskom portáli svoju v skutku vydarenu prácičku pod názvom ,,ELECTRIFY YOUR MIND,, Electro-pop megamix 2008 Work1. Dúfajme že si budeme môcť vypočuť aj ďalšie veci od tohto mladého a nádejného DJa.
- Universal Poplab - Seeds ( pochopitelne )
- Neuroticfish - A Greater Good ( 98-08 ) ( best of na rozlúčku Saschu, dve novinky výborné )
- Endanger - Revolt ( z electra je už čistý pop, ale mne tam tie gitari nevadia )
Pozitívne prekvapili a teda nadpriemerné :
- Agonised by Love - Lovesick Society ( asi najväčšie prekvapenie mesiaca, výborný album )
- Fixmer/ McCarthy - Into The Night ( celkovo inak priemer, ale milo ma prekvapili viacerými vydarenými pesničkami, čo som nečakal. Ondro môže zas vytiahnúť ich tričko )
- Allien Skin - Dont Open Till Doomsday ( to isté ako F/M )
Sklamanie mesiaca :
- Obscenity Trial - That Night ( po výbornom debute som čakal viac, priemer tak ako iné májovky napr. Ladytron, Thermostatic atď. ale u nich som to ani neočakával )
Ja pocuvam mimo ineho momentalne aj Royal Visionaries - Analogue Fairytale...tento album si myslim je na vysokej urovni, ale ako som zistil je tam aj par coververzii, co sa mi nepaci..myslim, ze ich dalsi album moze byt len lepsi, ak sa zameraju vylucne na vlastnu tvorbu…na youtube je klip k skladbe Synthetic love, co je myslim jedna z naj skladieb tohto albumu… Royal Visionaries - Synthetic love
bracho/stacho/ - a ved ten debut Bernstein ,nema skoro nic spolocne s Heppnerom-iba ak produkciu/aspon co som sa docital/. nema to bohvie ake hodnotenia, album vysiel v nemeckej aj anglickej verzii. najlepsie piesene podla ***.de webov je Paradies,Das meer und ich -Come 2 see.
klip k Paradies :
veľa, veľa si ma potešil, veď album ešte nedorazil ani na weby k východným bratom . Nech je album aký chce, minimálne vypočuť ho proste musím ! A ak by bol niekto rovnako zvedavý, pište pm .
F.O.D. - Synthesizer Tanzmusik (2008)
Nemecká kapelka…veľmi kvalitný album…príjemné melódie s nadupaným elektronickým soundom…určite stojí za vypočutie (i niekoľkonásobné )