Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Ja by som povedal, ze hudobne je to fajn, take songy ako Rent, Shopping, ci Being Boring su po odstraneni toho hrozneho vokalu super.
to Stacho ,,ak by si nemal este CD, tak cez U2 som ti poslal link
Dík za link. Na vlastné počudovanie musím súhlasiť, ak opomeniem vokál, tak hudobne to celkom ujde. Už som počul kadejaké verzie na tie songy z albumu a toto im hlavne nijako ( zasa okrem spevu ) neublížilo. Aspoň tomu dali “dnešný” zvuk a ak je pravda, že jedna z nich má tatka z The Mobile Homes ( má im robiť dozor v blave ) tak je jasné, že v tom má prsty. U mňa naj. Suburbia.
CICKO: to je dobry joke. Nevim jestli se mam radit k lidem tedy uz starym, ale me se Pet Shop Boys libi hodne. Sice nemusim jejich bizardni live shows, ale po hudebni a pevecke strance je povazuji za genialni. a libi se treba i memu o 9 let mladsimu brachovi. Pokud temi mladymi myslis nactilete pubertaky, tak to mas rech, to jsou jeste lide s naprosto nevytribenym vkusem, kteri konzumuji co se jim podstrci, nez vyzraji a najdou opravdu to co se jim libi fakticky a ne jen proto, ze je to uzrovna in. Takovou existenci treba Tokio Hotel si neumim stale vysvetlit. Jen velmi malo nactiletych melo to stesti ze narazili zrovna na kvalitku a rovnou se jim zalibila. Takovym nactiletym ve sve dobe, kteri propadli DM a zustalo jim to dodnes, tem uprimne zavidim. Ja to stesti mel az nekdy v 18 letech. Pred tim jsem poslouchal taky vesmes braky:-)
Takze pokud to ma byt to ono, ze se to (PSB) mladym lidem nebude libit, tak je to naprosto v poradku, at se jim to nelibi, vsak oni na to casem prijdou:-)
Teraz počúvam PSB výberovku Beside (2007)...a normálne mi zimomriavky behajú...taká geniálna muzika!...PSB sú kombináciou úplne fantastického citu pre hudbu, kompozíciu, melódiu, aranžmány a vynikajúceho spevu a textov…