Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Pri planovani a zadavani objemu reklamy musi mat organizator velmi dobre skusenosti, prehlad a uz nejaku tu akciu za sebou. Na slovensku je velmi malo skutocnych promoterov, ktory zvladaju aj velke svetove mena. Drviva vacsina su lokalneho charakteru a ti zvacsa vedia co robia. No a potom su tu taki snilci, ktori s vezmu do hlavy, ze urobia koncert intepreta svetoveho mena a vlastne ani nevedia ako na to. Ale Praha to isti
Vraj sa listky predavaju dobre. Uvedomte si, ze koncert je az o dva a pol mesiaca a drzat medialnu kampan tak dlho je financne velmi narocne, obzvlast ak myslite na billboardy/citylighty, detto kampane v TV/rozhlade.
to mi je jasne Gabo, ale myslim ze nic by neprerobili keby dali jednoduche spoty do TV a radii len ako navnadu (teda odvysielane by boli iba niekolko malo krat) na to co ma prist, na 100% by to mohli rozbehnut nejake 2-3 tyzdne pred koncertom…
to mi je jasne Gabo, ale myslim ze nic by neprerobili keby dali jednoduche spoty do TV a radii len ako navnadu (teda odvysielane by boli iba niekolko malo krat) na to co ma prist, na 100% by to mohli rozbehnut nejake 2-3 tyzdne pred koncertom…
Ako vies, ze by neprerobil. Odkial vies, kolko stoji vyroba TV/radio spotu a jeho aspon minimalna rotacia? Vies ake su to brutalne peniaze? Reklama do medii sa nedava z hrdost “ze aha, organizujeme koncert”. Ano, bolo to u DM, ked listky boli takmer vypredane a tych par billboardov na par dni + jedne TV spot boli uz len takou medialnou satisfakciou pre sponzorov koncertu. Jarre ale je trosku ine kafe a spravne nastavene promo a skutocne triezvo odhadnuty potencial intepreta (v zmysle kolko asi ludi sa pride na neho pozriet) je velmi dolezity.
Vlastne reklamu robia sami fanúšikovia,ked to tak zoberem.Ale aj tak sa čudujem,že v nejakej relácii v Markíze či Jojke takéto nič neodznelo.
Ved hlavne televízie používajú jeho hudbu do rôznych spotov,či dokumentov.Len tolko.Lístok mám-hurá.
ja mam listky do kosic,kupil som si asi pred 2 tyzdnami,vcera som sa len zo zvedavosti pozrel,kolko je este volnych listkov a bolo ich okolo 4500,ked som ich kupoval ja,tak ich bolo 4700,takze za 2 tyzdne 200 listkov je dost bieda
Toto som si neoveroval,ale sa mi to nezdá.Jarre nemá fanúšiukov na východe?
Ved nie je nováčik ktorého treba tlačiť hore,aby si ho ludia všimli v Košicoch.
Vyzerá to podla tohoto,že Slovensko zahanbia Košice?Alebo sa mýlime my ostatný.
ved vravim reklama o nicom, nemusia nic tlacit do TV a radii, stacilo by dat urobit 10 bilboardov tie az tolko nestoja ako tie skor spomenute…. nevadi vratia prachy idem na Front 242 do Pesti…
Predpokladám toto ako jeho posledné turné vôbec.Takto sa rozlúčiť z J.M.Jarre-om by bola
pre Slovensko fakt riadna hanba.Ale to nechajme na kompetentných.My tým nepohneme.