Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
tak ,neviem ci vas prispevok nemal byt v ” Synthpope”, inac chlapci P.Heppner je jedno meno / Wolfsheim/ ex duo posobiace hodne dlho na scene , tusim od 1988…, preslavil ich az album Spectators o desat rokov neskor. Niekde v inej diskusii sme spominali ze solovy album tohto spevaka bude vydany teraz v septembri,lebo produkoval nejakych “loosers band” - STACHO vam povie presne…..Schiller je vlastne druhy projekt tusim sa vola von Deylen.
este mozte pri pozerani povedzme VIVAmusic, uvidiet Heppner-Witt s ich komercne znamou - die flut /rozumej joachim witt -chlap -duet/
Pán Heppner zopár krát zaspieval pánovi Schillerovi a vy sa bavíte o ich singláči tuším ešte z roku 2004 alebo 2005. Ja som presný opak Gabriela- Schillera nemusím, pre mňa to je poväčšine štýl trance. Heppnera akošto ex už neexistujúceho Wolfheim-u presne naopak ! Ako sa mu bude dariť sólovo bude známe už budúci týždeň, keď mu víde album “Solo”. Predvčerom ho uviedol singel, ktorý rotuje aj ako videoklip na Vive, ale treba sa pripraviť, na rozdiel od Wolfheimu, na čistú nemčinu !.
trosku sice mimo temy, ale ja zboznujem od Paula Van Dykea feat. Peter Heppner - Wir Sind Wir. To je u mna TOP, odporucam si pozriet klip, je neskutocne silny a posobivy.
Peter Heppner a hlavne WOLFSHEIM je obrovska dobrota.
Bohuzial sa asi tejto kapely live uz asi nedozijeme kvoli sudnemu sporu ohladne “znacky” Wolfsheim a uzivatelskych prav na songy, po slovensky chlapci sa tucne rozhadali.
Kto chce vediet viac, na oficialnej stranke kapely more info.
Tracklist:
01. Easy
02. Alleinesein
03. Suddenly
04. Vorbei
05. Being Me
06. I Hate You
07. No Matter What It Takes
08. Walter (London or Manchester)
09. Wherever
10. Das geht vorbei…
11. Vorbei (feat. Moonrise)
Pán Heppner zopár krát zaspieval pánovi Schillerovi a vy sa bavíte o ich singláči tuším ešte z roku 2004 alebo 2005. Ja som presný opak Gabriela- Schillera nemusím, pre mňa to je poväčšine štýl trance. Heppnera akošto ex už neexistujúceho Wolfheim-u presne naopak ! Ako sa mu bude dariť sólovo bude známe už budúci týždeň, keď mu víde album “Solo”. Predvčerom ho uviedol singel, ktorý rotuje aj ako videoklip na Vive, ale treba sa pripraviť, na rozdiel od Wolfheimu, na čistú nemčinu !.
No je tam 6 “anglickych” skladieb, taky odvar z posladneho albumu Wolfikov
Máš pravdu, jednak by som mal začať konečne nosiť okuliare, aby som si všimol, že album je pol na pol anglicko-nemecký a tiež že nedosahuje kvalitu Wolfsheimu, hold Heppner bude stále len polovica. Ale niektoré pesničky určite potešia napr. Alleinesein, Vorbei, Walter ....