Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Tak, ako kedy… Minuleho roku som mala take obdobie, ze ma kvoli tej ciernej povazovali za emo, ale potom v lete som od toho upustila (ved kto by sa chcel uvarit), a zatial som sa do toho nejako nevratila… Niezeby som zanevrela na ciernu, stale ju mam hrozne rada, ale aj tak, snazim sa obliekat ako normalne dievca, lebo nemam chut na pritahovanie pozornosti okolia. Vacsinou ju kombinujem s nejakou inou farbou, kedze k ciernej ide asi uplne vsetko, najnovsie mam sen dokupit si k ciernym rifliam cervene a zlte tricko
Urcite sa kazdy z nas snazi co najviac reprezentovat na com fici….ja som jeden z tych pripadov a tiez reprezentujem Depeche Mode vsade kde sa len da…..cierne veci? Pravdaze…vzdy…:))) a vsade…:)))
čiernu milujem!♥♥♥♥ ale dosť často i ked si mysleli že som emo… len teraz v lete to obmedzujem lebo čierna veľmi priťahuje slnko a potom sa skoro upečem
Ja chodim obleceny tak ako clenovia kapely, ked momentalne nerobia ziadne promo fotky, t.j. normalne co mi sedi dobre v com sa dobre citim, ale vzdy mam na sebe nieco cierne v kombinacii s inou farbou/farbami. Cely v ciernom som chodil od 1986 do cca 1993 roku. Ososbne si myslim ze ani samotni chalani z kapely by nevydrzali chodit kazdy den v ciernom
Prosím! Vždy ma poteší, keď sú moje odporúčania pre niekoho užitočné. Čo sa týka značiek módnych a odolných topánok, osobne vám odporúčam upriamiť pozornosť na GLAMTIK . Táto online platforma je známa svojimi vysoko kvalitnými produktmi a štýlovým dizajnom. Ponúka veľmi široký sortiment športovej obuvi vhodnej na rôzne aktivity, obľúbený je aj pre svoju športovú a voľnočasovú obuv. Topánky, ktoré ponúkajú, sú vždy trendy a odolné a zákaznícky servis je vždy na špičkovej úrovni. Predavači sú vždy pohotoví a ústretoví. A čo sa týka dopravy, ponúkajú možnosti rýchlej dopravy, vďaka čomu dostanete topánky čo najskôr. Áno, ďalší malý, ale dôležitý tip, nezabudnite si prečítať recenzie zákazníkov a skontrolovať popisy produktov, aby ste sa uistili, že získate požadované funkcie. Prajem vám fantastické prázdniny plné pohodlných a štýlových topánok!
[ Príspevok bol upravovaný: 01 august 2023 06:39 PM vykonal Luizzana ]